Ce a scris în biletul de adio Veronica, fetița de 11 ani din Vaslui care a dispărut de acasă! Îți dau lacrimile

Publicat: 13/06/2018 | 11:33

Este stare de alertă în comuna Bălteni din județul Vaslui, după ce o copilă de 11 ani a dispărut de acasă. Zeci de jandarmi, polițiști, dar și săteni s-au alăturat rudelor în operațiunea de căutare și salvare a micuței. Înainte să plece de acasă, Veronica a lăsat un bilet de adio. După ce l-au citit, anchetatorii, dar mai ales apropiații adolescentei s-au cutremurat. Cu toții se roagă la o minune.

“Dragi părinţi… vă iubesc… îl iubesc şi pe fratele cel mic… dar dacă mama nu vine până vineri… o să vina la înmormântare”. Asta a scris Veronica înainte să dispară ieri de acasă, potrivit observator.tv. Mama fetei este plecată în Republica Moldova de nouă zile.

Tatăl adolescentei a fost cel care a dat alarma. Bărbatul le-a povestit oamenilor legii că fetița a mers la culcare împreună cu cei doi frați ai săi la ora 20.30, iar în jurul orei 00:30 a constatat lipsa acesteia, conform sursei citată mai sus.

Veronica Cătălina Pricop are o înălţime de aproximativ 1,60 m, constituţie atletică, păr lung, blond şi nu prezintă semne particulare. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte purtate de aceasta la momentul dispariţiei. Dacă o vedeți pe această adolescentă sau aveți informații despre ea, sunați la 112 sau mergeți și anunțați totul la cea mai apropiată unitate de poliție.

Instituția Prefectului Județul Vaslui, apel disperat pe Facebook pentru găsirea Veronicăi

“APELAŢI 112 DACĂ VEDEŢI ACEASTĂ PERSOANĂ

La această oră, peste 100 de subofițeri și ofițeri de la structurile MAI, coordonați de prefectul Eduard-Andrei POPICA, sunt în căutarea unei fetițe de 11 ani, din localitatea Bălteni, care a plecat de acasă, fără a mai reveni până în prezent.
În ziua de 12 iunie a.c., PRICOP VERONICA CĂTĂLINA, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.
Dispariția minorei a fost sesizată de tatăl acesteia, care a precizat că fetița a mers la culcare împreună cu cei doi frați ai săi la ora 20.30, iar în jurul orei 00.30 a constatat lipsa acesteia. În locuință a fost găsit un bilet de rămas bun adresat de către minoră mamei.
Semnalmente: înălţime aproximativă 1,60 m, constituţie atletică, păr lung, blond, fără semne particulare. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte de la momentul dispariției.
În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi specifice în vederea depistării persoanei dispărute.
Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați SNUAU 112!” este mesajul scris pe pagina de facebook a Instituției Prefectului Județul Vaslui.

Citește și...