Ce se afla in cosul Abramburicai! Ecaterina Andronescu a iesit la cumparaturi pe tocuri si si-a luat…

Publicat: 06/03/2015 | 12:21
Ce se afla in cosul Abramburicai! Ecaterina Andronescu a iesit la cumparaturi pe tocuri si si-a luat…

Daca in timpul mandatului sau la Ministerul Educatiei s-a ales cu porecla Abramburica, cand se afla la cumparaturi, Ecaterina Andronescu este mult mai ordonata.

Ecaternia Andronescu se relaxeaza la cumparaturi. Fostul ministru al Educatiei a fost suprinsa, zilele trecute, intr-un centru comercial din Capitala. Eleganta, imbracata in rosu parca pentru a atrage atentia, senatorul PSD nu a avut nevoie de ajutor in timpul unei reprize de cumparaturi in care a reusit sa umple un carucior intreg.

Cu un carucior plin de cumparaturi, Ecaterina Andronescu s-a deplasat cu greu prin centrul comercial
Cu un carucior plin de cumparaturi, Ecaterina Andronescu s-a deplasat cu greu prin centrul comercial

Daca pe perioada mandatului sau la “educatie”, doamna Andronescu s-a ales cu porecla Abramburica, asta din cauza deciziilor pe care le-a luat, printre rafturi se pare ca este mult mai meticuloasa. Femeia este atenta la fiecare produs pus in cos si incearca sa imbine calitatea si cantitatea, mai ales ca a plecat cu produse cat pentru o luna intreaga.

Ecaterina Andronescu

Bere, fructe, hartie igenica, apa minerala, toate si-au gasit locul in plasele Ecaterinei Andronescu, cea care, la un moment dat, s-a oprit si in fata frigiderelor in care se aflau prajiturile.

„Abramburica” a ales cu atentie bananele

Nu-i prea place sa gateasca

Din imaginile obtinute de paparazzii CANCAN.ro reise ca doamnei ministru nu-i prea place sa gateasca. Astfel, aceasta a mers tinta sa cumpere mancare gata preparata, lipsa timpului si, poate, a aptitudinilor in bucatarie, constituind o explicatie a acestei opriri de urgenta la acest stand.

„Abramburica” a cumparat mancare gatita

 

CITESTE SI: 

DOSARUL MICROSOFT: Ecaterina Andronescu, audiata la DNA!

Parlamentarii au votat! Ecaterina Andronescu ramane fara imunitate parlamentara


Anchetata penal in Dosarul Microsoft

De la sfarsitul lui 2014, Ecaterina Andronescu este urmarita penal in dosarul Microsoft, cel in care au fost retinuti mai multi oameni de afaceri si personaje publice importante din Romania. Fost ministru al Educatiei in perioada 2000-2003, “Abramburica” a fost citata in luna noiembrie la DNA, iar la iesirea de la discutiile cu procurorii, doamna Andronescu a spus ca se afla intr-una dintre cele mai jenante situatii din viata sa.