Ce se ascunde de fapt în spatele divorțului dintre Ioana Ginghină și Alex Papadopol: ”Îți place regimul de bombardat și teroare”

Publicat: 02/06/2019 | 16:56

Lumea a fost șocată să afle că celebrul cuplu s-a despărțit după 12 ani de relație, însă dedesubturile divorțului par a fi mai grave decât își imaginează mulți.  

Ioana Ginghină a fost cea care a lăsat de înțeles înițial că nu mai formează un cuplu cu actorul Alexandru Papadopol, însă a lăsat de înțeles că anumite lucruri nu mai emrgeau între ei, spre desosebire de Papadopol, care nu a vrut să facă nicio declarație până acum.

„Momentan nu vreau să spun mare lucru, viaţa nu e aşa roz, să zicem că suntem la punctul culminant. În primul rând trebuie să-mi protejez copilul şi până nu vor fi lucrurile bine puse la punct, nu voi face mari declaraţii.  Ruxi se duce la şcoală şi nu ştiu ce vor zice copiii acolo după ce au apărut informaţii despre noi. De asta vreau să mă abţin şi dacă vreau să sparg această „bubă”, o voi face după ce se termină şcoala. Mai sunt patru săptămâni şi iau copiii vacanţă. Ca să o protejez pe Ruxi, pentru că, mamă fiind, te gândeşti prima oară la copil”, a declarat Ioana Ginghină, inițial.

Pe conturile de socializare, Ioana încearcă să salveze aparențele, și pozează în ipostaze sexy și… fericită, chiar dacă astfel de momente sunt foarte greu de depășit. Un amic al vedetei i-a scris chiar un mesaj care ar putea spune multe despre adevăratul motiv al despărțirii celor doi.

Mami, ce frumoasă, pozitivă, energică ești, dar cu colegul de cameră cum faci? Îți place regimul de bombardat și teroare. Sincer, ești prea frumoasă și inteligență ai maximă. Respect de la Iași. Același Marcelo”. Mesaj la care Ioana a răspuns cu un emoticon care se gândește la cele spuse mai sus ….

Citește și...