Ce se întâmplă acum în peninsula Halkidiki din Grecia, lovită de o furtună violentă în urmă cu o zi. Restaurantele nu mai servesc mâncare

Publicat: 12/07/2019 | 19:25

Românii care se află în continuare în Grecia, în vacanță, povestesc că resimt și acum efectele furtunii apocaliptice care a lovit stațiunea Halkidiki. Unul dintre ele pare să fie acela că mai mulți patroni de restaurante refuză să servească mâncare!

Ceea ce până în urmă cu două zile era un paradis şi o oază de linişte este acum distrus de furtuna care a măturat tot în jur. Un român aflat în concediu cu familia în stațiunea Halkidiki a transmis că vacanța s-a transformat într-un coșmar după furtuna care a devastat regiunea miercuri.

Acesta spune că a reușit să scape nevătămat, dar de miercuri până vineri în jurul prânzului în zonă nu a mai fost curent electric și apă curentă.

Citește și CINE ERAU CEI DOI ROMÂNI CARE AU MURIT ÎN TIMPUL FURTUNII DIN HALKIDIKI 

Mai mult, la restaurante nu se mai servește mâncare, iar localurile care mai au stocuri servesc porții limitate.

Ceea ce este și mai deranjant este faptul că nimeni nu ne spune când se va reveni la normal. Stăm și cărăm apă din mare pentru toaletă și cumpărăm apă plată de la un magazin pentru a ne putea spăla. La multe restaurante nu se mai servește mâncare, iar unde se servește mâncarea e limitată. Este bătaie de joc. De atâtea zeci de ore nu sunt capabili să rezolve situația sau măcar să ne spună ce se întâmplă”, a povestit bărbatul pentru stirileprotv.ro.

Furtuna a fost atât de puternică încât a îndoit câteva panouri metalice din parcarea unui supermarket.

Citește și...