Ce se intampla cu averea Oanei Zavoranu. Consiliul de Administratie a fost convocat, se va lua o decizie importanta

Publicat: 21/04/2015 | 00:37
Ce se intampla cu averea Oanei Zavoranu. Consiliul de Administratie a fost convocat, se va lua o decizie importanta

Marioara Zavoranu a lasat in urma ei o avere uriasa, iar Oana este mostenitoarea de drept. Evaluata la milioane de euro, firma Agricomex i-a adus Marioarei bani frumosi, iar femeia avea 55% din actiuni.

Dupa moartea Marioarei, actiunile ii revin Oanei, insa bruneta mai are ceva de asteptat pana vor fi facute toate actele. Pana atunci insa, potrivit surselor noastre, a fost convocat Consiliul de Administratie care urmeaza sa se intruneasca in curand. In prezent, exista doi administratori care au drept de semnatura si care decid, impreuna cu actionarii, ce intampla in Agricomex. Iar pana cand Zavo nu va intra oficial in posesia actiunilor, acestia taie si spanzura.

Oana Zavoranu si tatal ei natural
Oana Zavoranu si tatal ei natural

Convocarea Consiliului de Administratie inseamna ca lucrurile se precipita si ca se va lua o decizie importanta in legatura cu firma dupa moartea Marioarei, care era actionar majoritar.  Contactati telefonic, reprezentantii Agricomex nu au dorit sa faca vreun comentariu.

Nu se pot atinge de actiunile Oanei

Oana Zavoranu

Potrivit avocatilor, nimeni nu se poate atinge de actiunile vedetei. “Sunt cativa pasi care vor fi facuti in instanta pentru ca Oana sa intre oficial in posesia actiunilor. Dupa ce acest lucru va fi facut, Oana va fi actionarul majoritar, insa pana atunci nu poate lua vreo decizie in privinta Agricomex. Societatea va fi condusa de cei din Consiliul de Administratie, avand in vedere ca presedintele, adica Marioara, a decedat”, spun avocatii.

 

 

 

Citește și...