Ce se va întâmpla cu fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav: ”Victor poate să o vadă pe fetiță oricând vrea, oricând simte.”

Publicat: 20/06/2018 | 18:01

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit însă cei doi au împreună o fetiță. Așa că toată lumea se întreabă ce se va întâmpla cu micuța Sofia Natalia după separarea părinților ei. (Promotiile zilei la monitoare)

Bianca Drăgușanu a hotărât ca Victor să o vadă pe micuța Sofia Natalia oricând își dorește. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA CU MILIONARUL ENGLEZ DUPĂ CE AU FOST SURPRINȘI SĂRUTÂNDU-SE: “ÎN PREZENT, SUNTEM FOARTE BINE”)

”Victor poate să o vadă pe fetiță oricând vrea, oricând simte. Nu s-a pus vreodată problema de altceva. Are cheia casei. E un tată care își adoră fiica, nu există această variantă ca el să nu o mai vadă. Nu am ce să îi reproșez. Se mai întâmplă astfel de lucruri în viață. Așa a fost să fie! Este un om pe care mă voi baza toată viața! Ne va fi alături mereu! Asta e clar. E discret, e un bărbat cu multe calități. Eu sunt explozivă, e un mare defect al meu.”

Bianca și Victor n-au vrut să rămână împreună doar de ochii lumii

Bianca și Victor au luat decizia de a se despărți deoarece nu au vrut să pozeze într-un cuplu fericit, doar de dragul lumii. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI NOUL IUBIT ÎȘI ASUMĂ RELAȚIA! PRIMA POZĂ OFICIALĂ CU CEI DOI: “LASĂ LUMEA SĂ VORBEASCĂ! NU MĂ TEM DE NIMIC”)

”Nu am vrut să rămânem împreună doar pentru poze. Am spus că nu are rost să ne afișăm ca un cuplu fericit dacă noi nu mai suntem fericiți. Suntem maturi, ne asumăm. Viața e scurtă, trebuie să o trăim, timpul nu îl poți da înapoi. Îmi doresc să fie fericit, liniștit, merită, e un om extraordinar. Dacă va apărea cineva în viața lui, îi doresc tot binele din lume. A fost o poveste de dragoste care a ajuns la final. Acum fiecare începem câte ceva, nu știm ce va urma. Nu ne-am mai întâlnit de multă vreme. Ultima oară a fost acum vreo 2-3 săptămâni, am spus ”Bună!”, am mers să ne schimbăm.” (Reduceri mari la jocuri PC)

Citește și...