Acasă » Știri » Ce spun ASTRELE pentru ziua de 14 noiembrie! Gemenii si Racii vor avea parte de cateva surprize!

Ce spun ASTRELE pentru ziua de 14 noiembrie! Gemenii si Racii vor avea parte de cateva surprize!

De: Cancan 14/11/2014 | 07:36
Ce spun ASTRELE pentru ziua de 14 noiembrie! Gemenii si Racii vor avea parte de cateva surprize!

Balantele vor sa iasa in lume si sa participe la evenimente mondene, in schimb ce Capricornii sunt mai hotarati ca oricand sa-si rezolve problemele. Astazi este ziua realizarilor pentru mai toate zodiile.

BERBEC- Incercarea de a avea totul sub control, in relatii sau in afaceri iti poate reduce astazi mult din entuziasmul tau creativ dar si din manifestarile de afectivitate fata de cei dragi. Este recomandabil sa nu te lasi coplesit de scenarii pesimiste sau conspirative, altfel vei rata o buna ocazie sa te mai bucuri facand ceea ce-ti place si permitandu-ti relaxarea de a te simti din nou copil.

TAUR- Iti doresti aproape imperativ ca relatia cu partenerul de cuplu sa reflecte implicarea totala si asumarea angajamentelor, insa uneori poti deveni preocupat peste masura de aceste aspecte in dauna dovezilor de iubire. Crisparea este punctul in care ar fi indicat sa te feresti sa ajungi fiindca pana la urma dragostea impartasita si increderea sunt cele mai dulci confirmari.

horoscop

GEMENI– Entuziasmul tau de astazi are sanse sa impresioneze, reusind sa insufletesti usor si pe cei mai sceptici din jurul tau. Totusi, lipsa de moderatie si fortarea limitelor fizice s-ar putea sa te predispuna la a ramane ultimul la locul de munca, putini fiind aceia ce ar putea sa tina pasul cu tine. Dozeaza-ti cu moderatie fortele, altfel toata aceasta mobilizare risca sa ramana fara o finalitate concreta.

RAC-Nu cauta perfectiunea cu orice pret, daca asta inseamna sa suprimi orice demers creativ doar fiindca nu ai incredere in potentialul acestuia. Mai degraba fii atent la cum iti gestionezi bugetul, fiind predispus la excese din dorinta de a face bucurii celor dragi si de a-ti exprima generozitatea. In relatiile sentimentale, asteptarile sunt mari si nu lasi prea usor garda jos pana nu esti sigur de intentiile partenerului.

LEU-Vrei sa fii mandru de familia ta si de felul cum gestionezi afacerile domestice, insa risti sa devii chiar despotic sau excesiv de preocupat sa ai totul sub control. Totusi, cei dragi s-ar bucura daca te-ai mai relaxa si nu ti-ai refuza cateva lucruri numai pentru tine. Luna este inca in semnul tau, deci este un bun motiv sa te preocupi de propria imagine, facandu-te remarcat.

FECIOARA– Daca lucrezi intens la studii de perfectionare sau desfasori o activitate de cercetare, ziua de astazi e numai buna pentru munca intr-un mediu retras, ferit de aglomeratia cotidiana. Insa perfectionist cum esti, n-ar strica sa-ti amintesti din cand in cand de nevoia de a te relaxa si de a-ti incarca rezervele energetice printr-o activitate care iti stimuleaza creativitatea.

BALANTA-Vrei sa iesi in lume, sa participi la evenimente mondene, eventual sa dai o mana de ajutor intr-un proiect umanitar, insa grijile de natura financiara nu prea iti dau pace. Austeritatea si planificarea bugetului nu-ti pot aduce garantii totale, de aceea nu lasa sentimentul de frustrare sa iti afecteze buna dispozitie. Daca faci tot ceea ce iti sta in putere, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

horoscop

SCORPION- Astazi, iti concentrezi fortele pentru a te implica in activitati cu vizibilitate sociala, fapt ceea va avea un efect mobilizator pentru cei din jur. De fapt, ai nevoie de multa sustinere si pentru a o obtine, ai putea fi tentat sa te folosesti de toate mijloacele pe care le ai la dispozitie. Este important totusi sa te intrebi daca atasamentele ce-ti confera senzatia de siguranta nu iti sunt in dezavantaj.

SAGETATOR– Chiar daca pornesti astazi cu cele mai bune intentii, anumite demersuri te pot situa la limita legalitatii. Ar fi indicat sa nu ignori invatamintele actiunilor trecute dar sa nu cazi totusi in capcana crezand ca ceva sau cineva te poate retine sa te dezvolti in directia dorita. Fara a face excese, iti este benefic sa incerci sa-ti depasesti zona ta de confort, urmandu-ti chemarile inimii.

CAPRICORN-Determinarea cu care iti urmaresti planurile necesita multa putere de concentrare si testarea limitelor dar si a partenerilor de afaceri pe care ii ai alaturi. Totusi, ia in considerare ca cenzurarea emotiilor poate genera in final sentimente de frustare, de aceea nu-ti fie teama sa arati, macar persoanelor cel mai apropiate, cat de intense pot deveni trairile tale.

VARSATOR-Astazi, vei fi tentat sa vii cu mult entuziasm in intampinarea partenerilor tai, insa ambitiile personale nu sunt deloc ignorate, urmarindu-ti cu multa abilitate interesele fara a lasa loc pentru interferente emotionale. Este recomandabil sa tii cont de necesitatile celorlalti, cu atat mai mult cu cat sunt in joc anumite relatii cu persoane cu autoritate de care depinde cariera ta, potrivit astrocafe.ro.

PESTI-Astazi, vei fi provocat sa-ti temperezi dorinta de a atrage atentia cu orice pret daca nu vrei sa ajungi la limita legalitatii, a conduitei morale, poate chiar a fortelor fizice. Nu este cazul sa te simti constrans in manifestare, doar sa tii cont de tendintele excesive. Colegii ti-ar putea reprosa ca esti prea mandru si axat pe propriile scopuri, chiar daca nu refuzi sa ajuti cand ti se cere.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt asigurat...?”
Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Ce relație este între Claudia Pavel și tatăl fiului său. Bărbatul a luat o decizie importantă: „Este ideal ca un copil..”
Ce relație este între Claudia Pavel și tatăl fiului său. Bărbatul a luat o decizie...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă rog la Dumnezeu”. Oana Roman face tot posibilul să o ajute pe micuța Isa
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Meteorologii anunţă o
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Cele 4 zodii care vor avea ghinion în dragoste până la finalul lunii. Pot apărea certuri și despărțiri
Cele 4 zodii care vor avea ghinion în dragoste până la finalul lunii. Pot apărea...
Ce să pui în ciorba de pui a la grec ca să îți iasă mai bună ca la restaurant. Cele 2 ingrediente care îi dau cea mai bună aromă
Ce să pui în ciorba de pui a la grec ca să îți iasă mai...
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani cash
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani...
Viorel Lis, din ce în ce mai rău. E imobilizat și nu mai poate mânca. Oana Lis, solicitare disperată: "Mi-e așa milă"
Viorel Lis, din ce în ce mai rău. E imobilizat și nu mai poate mânca....
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
S-a dat ordinul pentru TOATE FEMEILE, inclusiv din România. Noile reguli devin OBLIGATORII
S-a dat ordinul pentru TOATE FEMEILE, inclusiv din România. Noile reguli devin OBLIGATORII
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din...
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de noapte”
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
Catinca, acuzații dure la adresa lui Petre Roman: „A făcut diferențe între mine și Oana”. Ce îi reproșează
Catinca, acuzații dure la adresa lui Petre Roman: „A făcut diferențe între mine și Oana”....
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se filmează
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se...
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor da repede, oferta durează până la finalul săptămânii
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor...