Ce sumă de bani halucinantă au găsit polițiștii în Porsche-ul răsturnat în Dâmbovița! Tânărul de la volan a fost găsit mort

Publicat: 16/07/2018 | 11:38

Un tânăr de 30 de ani a murit în noaptea de duminică spre luni, după ce a fost implicat într-un accident, pe DN 71 Bucureşti-Târgovişte, poliţiştii găsind în maşina acestuia două plase pline cu bani. Șoferul Porsche-ului răsturnat în Dâmbovița este Mihai Alexandru era un cunoscut patron de pizzerii în Târgoviște, București, Craiova și Pitești. Mașina în care se afla acesta s-a răsturnat de șase ori pe un câmp.

Se pare că tânărul a pierdut controlul bolidului din cauza vitezei excesive cu care circula. În trecut, Mihai Alexandru a mai avut permisul suspendat din cauza vitezei și se pare că nici de data aceasta nu circula cu permis. Tânărul a murit în urma impactului violent. Oamenii legii au găsit în mașina sa două plase. În sacoșele găsite de polițiști la locul tragediei se afla o sumă foarte mare de bani.  Potrivit unor surse din anchetă, suma totală găsită în mașina tânărului ar fi de peste 37.000 de lire.

„În autoturism a fost descoperită o mare sumă de bani, în două sacoşe din plastic, lire în bancnote de 20 şi 50. Se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, precum şi pentru stabilirea provenienţei banilor”, a precizat IPJ Dâmbovița, potrivit Digi24.

În sacoșe erau bancnote de 20 și 50 de lire

Șoferul avea permisul suspendat pentru viteză excesivă

Se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă, precum și pentru stabilirea provenienței banilor. Se pare că șoferul, Mihai Alexandru, a avut permisul suspendat pentru viteză excesivă în trecut. Tânărul nu avea nici de această dată permis.

Citește și...