Cea mai puternică rugăciune lăsată creștinilor de Arsenie Boca! Trebuie să rostești doar 13 cuvinte

Publicat: 11/01/2019 | 18:03

Părintele Ardealului, așa cum a fost numit Arsenie Boca, a lăsat nenumărate sfaturi creștinilor ortodocși pentru o viață trăită în armonie și pace, dar și câteva rugăciuni. Printre acestea se află una extrem de puternică, deși conține doar 13 cuvinte. Rostite din tot sufletul și cu credință, ajutorul divin nu va întârzia să apară.

Citește și: Profețiile Părintelui Arsenie Boca pentru 2019: “Bucureștiul va fi pus la pământ de…”

Cea mai puternică rugăciune lăsată de Arsenie Boca! Trebuie să rostești doar 11 cuvinte

Cea mai puternică rugăciune pe care părintele Arsenie Boca a lăsat-o credincioșilor mai este cunoscută drept și rugăciunea inimii. Aceasta poate fi rostită indiferent de problemele cu care oamenii se confruntă, își pot începe și încheia ziua cu ea și poate fi spusă chiar și în momente de neliniște interioară.

“Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, (numele), păcătosul. Amin” este cea mai scurtă rugăciune lăsată credincioşilor ortodocși de Arsenie Boca.

În fiecare an, Părintele Ardealului continuă să facă minuni pentru cei care se roagă la el. De altfel, milioane de oameni îi vizitează mormântul aflat la Mănăstirea Prislop, situată în apropierea satului Silvașu de Sus din județul Hunedoara.

Sfaturi şi îndemnuri de-ale Părintelui Arsenie Boca:

– bolile încep de la suflet, de la minte, de la concepţia despre lume, de la dezechilibrul mintal;

– paralizia loveşte de obicei pe cei nesătui de avere şi poate fi moştenită;

– de obicei, pătimesc de cancer cei care nu postesc niciodată. Cancerul încă nu are leac şi apare fără alte explicaţii, decât ca o frână pedepsitoare a desfrânării stomacului. Se vede că prin el se pedepseşte lăcomia mâncărilor şi obârşia desfrânării;

– bătrâneţea-i un cavou ajutător… Să nu cârtim la necazuri;

– fumatul slăbeşte nu numai plămânii, ci şi mintea omului, încât credinţa nu o mai vezi atât de curat;

– cei bolnavi să ţină regimul bolii în loc de post.

Citește și...