Acasă » Cancan » Profețiile Părintelui Arsenie Boca pentru 2019: „Bucureștiul va fi pus la pământ de…”

Profețiile Părintelui Arsenie Boca pentru 2019: „Bucureștiul va fi pus la pământ de…”

De: Cristian Lisandru 28/12/2018 | 19:47

Arsenie Boca, privit ca o mare personalitate a ortodoxiei româneşti, a fost părinte ieromonah, teolog şi pictor de biserici, stareţ la Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus şi apoi la Mănăstirea Prislop. După instaurarea regimului comunist – în anul 1945 – Arsenie Boca a intrat în atenţia Securităţii, fiind perceput ca un opozant activ al regimului. Mănăstirea Prislop, unde Arsenie Boca a slujit în anii 1950 şi unde a fost înmormântat, a devenit unul dintre cele mai aglomerate locuri de pelerinaj din România. CANCAN.RO, Site-ul nr. 1 din România, vă prezintă extraordinarele profeții făcute de părintele Arsenie Boca, anul 2019 fiind unul al marilor schimbări. Și nu neapărat în bine. (NU RATA, AICI: Povestea cutremurătoare a unui bogătaş din Lugoj. L-a visat pe Arsenie Boca, şi-a donat întreaga avere şi…)

Oamenii vin şi se roagă de foarte multă vreme la mormântul lui Arsenie Boca, fiindcă pelerinii trăiesc cu credinţa că acest drum spiritual le va aduce bunăstare sau, mai mult, vindecarea unor boli grave. S-a spus că părintele Arsenie Boca avea darul de a vedea ce se va întâmpla în viitor, iar profețiile sale sunt încărcate de tensiuni, durere și dezastre. 

Părintele Arsenie Boca a anunțat distrugerea Bucureștiului

Părintele Arsenie Boca ar fi prezis că un mare oraș va fi șters de pe fața pământului, în urma unui cutremur devastator. Motivația părintelui a fost aceea că oamenii acelui oraș vor fi plini de păcate, așa cum s-a întâmplat în Biblie cu locuitorii din Sodoma și Gomora. Profeția a fost făcută în anii ’40 și se referă la București, capitala României. Ca încadrare temporală ar fi vorba chiar de… secolul al XXI-lea.  

Perspectiva este sumbră, într-adevăr, întrucât unele dintre profețiile părintelui Arsenie Boca s-au îndeplinit întocmai cum au fost rostite sau pictate. El a prevăzut cele două mari cutremure care au lovit Bucureștiul în secolul al XX-lea, definite de el ca ”cele două ouări”. Dar și mai înspăimântătoare este profeția că va produce și o a treia distrugere, cea care va pune orașul la pământ.

”Ne-a spus că o să ne pască un mare cutremur şi blocurile din Bucureşti vor ajunge ca şi cutiile de chibrituri”

Bucureștiul a fost lovit de un puternic cutremur în anul 1977

(CITEȘTE ȘI: Scandal pe mormântul părintelui Arsenie Boca! ”Escrocheria e că…”)

”România va fi înconjurată de flăcări”, o altă previziune cutremurătoare a lui Arsenie Boca

Părintele Arsenie Boca ar fi prezis și faptul că va veni o vreme când românii vor pleca în număr mare din ţară, iar atunci când vor dori să revină nu vor mai avea posibilitatea să o facă. El ar fi spus, în public, următoarele cuvinte-profeție:

„Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când vor dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”.

Conform unor mărturii, părintele Arsenie Boca nu era de acord cu aceia care doreau să își părăsească țara: ”Părintele nu prea era de acord să-ţi părăseşti ţara. Înainte de 1989, părintele ne-a spus că miroase a praf de puşcă şi aşa a fost”, relata Viorica Farcaş, din Voila, potrivit autorilor cărţii „Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca”.

Părintele Arsenie Boca a prezis că Nicolae și Elena Ceaușescu vor fi uciși într-o zi de sărbătoare

Arsenie Boca a prezis moartea, într-o zi de sărbătoare, a soţilor Nicolae şi Elena Ceauşescu, potrivit relatării nepoatei duhovnicului, Zoe Dăian.

„Prin anii ’80, Părintele Arsenie a fost dus şi la Ceauşescu, care l-a întrebat: „Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce ştii?”. Şi Arsenie i-a spus: „Într-o zi de mare sărbătoare veţi fi omorâţi amândoi. Ceauşeştii nu au crezut şi i-au spus maiorului să-l ia şi să nu-l mai vadă”, relata Zoe Dăian, într-un interviu publicat în septembrie 2014, de Agerpres.

Nepoata părintelui Arsenie Boca a adăugat că acesta ar fi spus că după moartea lui Nicolae Ceauşescu, dar nu imediat, poporul va trece prin suferinţă şi că trebuie să nu ţină capul plecat şi să aibă demnitate.  

Părintele Arsenie Boca s-a născut în Țara Zarandului

Părintele Arsenie Boca s-a născut la 29 septembrie 1910, din părinţi creştini ortodocşi, Iosif şi Creştina. Venirea sa pe lume a avut loc în satul Vaţa de Sus din Ţara Zarandului, în partea de sud a Munţilor Apuseni, sat ce aparţine comunei Vaţa de Jos. Părinţii au dat fiului lor numele de Zian Vălean. Zian, un nume extrem de rar, provine, probabil, de la Sânzian, ziua naşterii Sfântului Ioan Botezătorul, sărbătorită la 24 iunie.

Tatăl părintelui Arsenie, Iosif Boca, s-a născut la Brad pe 24 februarie 1881 – din părinţii Petru şi Teodora Boca – și era pantofar de meserie. Mama părintelui Arsenie Boca s-a născut la Vaţa de Sus, pe 30 octombrie 1892 – din părinţii Gligor Popa şi Păscuţa Mariş -, fiind casnică. În registrul de stare civilă al comunei Vaţa, căsătoria dintre Iosif şi Creştina este înscrisă la data de 7 noiembrie 1909. Au locuit la Bujoara, un deal al satului Vaţa de Sus, acolo unde bunicul matern, Gligor Popa, avea o proprietate.

Despre tatăl său, Părintele Arsenie a amintit că a plecat în America şi a lipsit în perioada în care mama sa era însărcinată cu el.  

Părintele Arsenie Boca

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...