Cea mai tare bataie in trafic! Doua bucurestence si-au carat pumni si picioare dupa ce iubitii lor au facut accident!

Publicat: 16/04/2013 | 12:00

Cine spune ca doar barbatii se bat in trafic se insala amarnic, dovada fiind imaginile din acest material in care doua femei se lovesc cu pumnii si cu picioarele.

 

Cele doua femei s-au luat la bataie dupa un incident in trafic
Cele doua femei s-au luat la bataie dupa un incident in trafic

Vremea frumoasa de la sfarsitul saptamanii trecute i-a scos pe bucuresteni din casa. Unii au mers in parc, altii la plimbare cu bicicleta, iar cei mai comozi au preferat masina pentru a ajunge la destinatia dorita.

bataie

Nu au lipsit nici incidentele din trafic, iar in momentul in care automobilistii s-au intalnit cu biciclistii, a iesit cu scantei.

bataie

Totul a pornit de la o cearta in trafic, iar pana la bataie nu a mai fost decat un pas. Primii care au inceput sa se certe au fost barbatii: soferul unui Cielo cu un alt biciclist. Au urlat, au tipat, iar, la un moment dat, soferul, extrem de nervos, a ambalat motorul si a trecut cu masina peste bicicleta.

Barbatii s-au mai linistit dupa cateva minute, insa a venit randul prietenelor celor doi sa se certe. Iar in scurt timp s-a ajuns la bataie.

Si prietenii celor doua femei s-au certat, insa nu au ajuns la bataie
Si prietenii celor doua femei s-au certat, insa nu au ajuns la bataie

Cele doua au inceput sa se loveasca cu pumnii si cu picioarele timp de un minut, incingand o bataie mai ceva ca pe ringul de box.

Politistii au ajuns la fata locului
Politistii au ajuns la fata locului

Au dat tot ce aveau “mai bun din ele” in materie de lovituri, insa, din fericire, nimeni nu a fost ranit grav. Femeile s-au calmat la scurt timp, la fata locului au venit si politistii, care au inceput sa ii audiezepe cei implicati in scandal. (B.G.)

 

Citește și...