Cel mai bine plătit angajat din România investește 1 miliard € în ”noul București”!

Publicat: 28/05/2018 | 23:02

Grecul Ioannis Papalekas a fost numit afaceristul fără chip, care cumpără Bucureştiul bucată cu bucată! E cel mai bun ”jucător” de pe piaţa imobiliară din România şi are pe mână clădiri evaluate la aproape un miliard de euro, dar, cu toate acestea, e mai mult decât discret. (Cele mai bune oferte laptopuri) Merge la cumpărături fără gărzi de corp şi fără fiţele unui purtător de card gros cât o cărămidă, iar oricine s-ar întâlni cu el n-ar bănui că, în fiecare lună, are trecuţi pe fluturaşul de salariu câţiva cenţi peste 216.000 de euro. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii importante despre planul uimitor al celui mai bine plătit angajat din România: investește o sumă colosală într-un mega-proiect imobiliar.

Ioannis Papalekas (42 de ani) este boss-ul de la ”Globalworth”, o companie care deţine unele dintre cele mai importante clădiri din Bucureşti, și care a ajuns în România în urmă cu aproximativ 17 ani. (Console si accesorii gaming)  A studiat cu atenție piaţa imobiliară şi a dat lovitură după lovitură, lucru care l-a transformat în cel mai bine plătit angajat! ”Am avut şi noroc. După cum se spune, o tonă de înţelepciune face cât un gram de noroc”, declara grecul, care manageriază ”Globalworth”. (NU RATA, AICI: MILIARDARUL ÎȘI SPALĂ SINGUREL BENTLEY-UL DE 200 MII € CU FURTUNUL ÎN CURTEA CASEI!)

Imperiul ”Globalworth” condus de Papalekas deţine în portofoliu numeroase clădiri emblematice din Capitală

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii de ultimă oră despre mega-proiectul în care cel mai bine plătit angajat de la noi din țară e dispus să investească peste un milliard de euro.

Conform unor analize efectuate de mai mulți specialiști din domeniul imobiliar, zona Barbu Văcărescu-Pipera este acum într-o nouă fază de dezvoltare, transformându-se în zona hub metropolitană de nord a Bucureștiului. Așa că cel mai bine plătit angajat din România ar vrea să profite de această oportunitate și să demareze mai multe investiții ce sunt estimate la mai mult de un miliard de euro. Mega-proiectul cuprinde mai multe clădiri de birouri, mall-uri, supermarketuri, hoteluri, dar și un ansamblu rezidențial. (NU RATA, AICI: HOTĂRÂRE DE ULTIMĂ ORĂ! CEL MAI BINE PLĂTIT ANGAJAT DIN ROMÂNIA A CÂŞTIGAT PROCESUL CU… DUMNEZEU!)

Mai mult decât atât, compania Globalworth, care este cel mai mare deținător de clădiri de birouri din România și care este manageriată de Ioannis Papalekas, a anunțat de curând că a achiziționat, contra sumei de 16 milioane de euro, două loturi de teren ce se află în zona de nord a Capitalei, de la italienii de la Nusco. Unde intenționează să construiască  două clădiri de birouri pe o suprafață de 40.000 de metri pătrați, care o să includă o zonă de lobby neconvențional, cu acoperișuri pe care sunt spații verzi și o zonă de birouri.

De asemenea, compania condusă de Ioannis Papalekas construiește și clădirile Globalworth Campus, o investiție premium de 88.000 de metri pătrați. Mai exact, un parc de afaceri care include trei clădiri de birouri și unde compania Amazon a închiriat o suprafață de 13.500 de metri pătrați pentru amenajarea noilor birouri din București.

Grecul Ioannis Papalekas lucrează la Bucureşti şi este plătit regeşte (2,6 milioane de euro pe an) de ”Globalworth”

Ioannis Papalekas şi-a diversificat afacerile cu o plajă celebră!

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA v-a arătat AICI cum afaceristul grec stabilit de 17 ani în România şi-a diversificat afacerile şi în zona de entertainment, fără să părăsească, însă, zona imobiliară. El s-a îndrăgostit de o plajă faimoasă din Mykonos, frecventată de miliardari și celebrități din toată lumea, pe care a cumpărat-o imediat!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...