Miliardarul își spală singurel Bentley-ul de 200 mii € cu furtunul în curtea casei!

Publicat: 27/05/2018 | 22:09

Miliardarul Dan Nicorescu deţine, cu siguranţă, unele dintre cele mai luxoase mașini care s-au văzut prin Capitală! La loc de cinste în garajul său stau un Bentley şi superbul Lamborghini Aventador, pe care vi l-am prezentat, pe larg, AICI. Statutul de miliardar cu ștaif, consumator de Armand de Brignac, nu-l împiedică, însă, pe Dan Nicorescu să treacă la „munca de jos”. (Cele mai bune oferte laptopuri) Excentricul om de afaceri își spală singur Bentley-ul de 200 mii €, cu furtunul, în curte, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imaginile nemivăzute. (CITEȘTE ȘI:  DAN NICORESCU A BLOCAT CARTIERUL BAŞTANILOR CU… ”VAPORUL” DE 200 MII €!)

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut un video de-a dreptul demențial, ce-l are în prim-plan pe excentricul om de afaceri. Mare pasionat al bolizilor de lux, Dan Nicorescu nu se sfiește să-și pregătească singur Bentley-ul pentru defilarea pe străzile din București. (Console si accesorii gaming)

Zilele trecute, celebrul om de afaceri a profitat de vremea frumoasă și, înainte de se plimba cu bolidul ce valorează peste 200 de mii de euro, a ținut morțiș ca acesta să arate impecabil.(NU RATA, AICI: DAN NICORESCU A AJUNS LA CUȚIT! 

Cu toate că era îmbrăcat la patru ace, așa cum ne-a obișnuit, Dan Nicorescu nu s-a ferit și s-a pus serios pe treabă. Potrivit zicalei ”Ce face omul cu mâna lui este bun făcut”, excentricul milionar nu s-a lăsat înduplecat de rugămințile doamnei care părea să se ocupe de curățenia imobilului și care s-a oferit să-i dea o mână de ajutor. Deși menajera a insistat, Dan Nicorescu a dorit să facă de unul singur toată treaba.

Dan Nicorescu a trecut la „munca de jos”

Un veritabil Don Juan

Dan Nicorescu este, fără doar şi poate, unul dintre cele mai interesante personaje din showbiz-ul dâmbovițean, considerat și veritabil crai de Dorobanţi, datorită cuceririlor pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Nu de puţine ori, Dan Nicorescu a fost surprins în compania unor frumoase domnișoare, mai mult sau mai puțin cunoscute în lumea mondenă. (CITEȘTE ȘI: MEGA-TOP 30 VEDETE ÎN BIKINI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...