Cel mai bogat (ex-)bugetar din România și noua lui iubită păstrează distanța socială chiar și între ei, când…

Autor: C. C.
Publicat: 22/04/2020 | 23:40

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul fabuloase. Cel mai bogat (ex-)bugetar s-a adaptat condițiilor de pandemie. ”Nababul de la Metrorex” păstrează distanța socială de noua lui iubită, chiar și când se plimbă împreună. (CITEȘTE ȘI: “NABABUL DE LA METROREX” S-A ANTURAT CU PREZENTATOAREA TV FLORENTINA OPRIȘ! I-AM FILMAT ÎN TIMP CE…)

Așa cum v-am arătat în urmă cu câteva săptămâni,  criza provocată de coronavirus pare să fi provocat strângerea rândurilor în lumea bună. „Nababul de la Metrorex”, cum mai este cunoscut Aurel Radu,  s-a anturat cu Florentina Opriș, fosta iubită a lui Sorin Mărcuș, ex-“Regele vieții de noapte” din anii ’90. (VEZI ȘI: IMAGINI EXCLUSIVE DIN PARCAREA „REGELUI CORUPŢIEI”. NABABUL DE LA METROREX A PUS-O DE-O COMBINAŢIE „LA PORTBAGAJ”)

Împreună, dar separat

Din câte se pare, cel mai bine plătit ex-bugetar s-a conformat condițiilor de pandemie. Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Aurel Radu în zona de nord a Capitalei.  ”Nababul de la Metrorex” și noua lui iubită, Florentina Opriș, fosta iubită a lui Sorin Mărcuș, au ieșit la o scurtă plimbare ca să se mai dezmorțească după această perioadă de izolare.

Cu toate că niciunul nu folosit echipamenul de protecție, mască și mănuși, atât Aurel Radu cât și Florentina Opriș au păstrat distanța socială. Pe tot parcursul periplului celor doi pe străzile Capitalei, Aurel Radu a mers la câțiva metri distanță în fața iubitei lui. Dacă fostul director de la Metrorex părea puțin mai grăbit și agitat, partenera lui a afișat o atitudine relaxată și mai tot timpul a vorbit la telefon. (NU RATA: Episod incredibil la o partidă de tenis între “grei”! Truică, nervos, către cel mai bogat bugetar: “Mai du-te, mă, în…)

Aurel Radu și Florentina Opriș au păstrat distanța socială

Aurel Radu a fost implicat în mai multe controverse!

„Nababul de la Metrorex“, aşa cum mai este cunoscut fostul director al regiei, Aurel Radu, are o istorie presărată de controverse. Numele său a apărut în mai multe anchete ale DNA, printre care şi celebrul dosar Microsoft, iar despre toate acestea am scris AICI. Mai multe licitaţii din vremea când conducea Metrorex au ajuns să fie investigate de procurori, iar Aurel Radu a fost nevoit să-şi prezinte demisia, în martie 2015.(NU RATA: LA UN AN DE LA DIVORȚ, EX-MINISTRUL ȘI-A “OFICIALIZAT” RELAȚIA CU NOUA IUBITĂ. S-AU FOTOGRAFIAT ÎMPREUNĂ ÎN…)

Aurel Radu și noua lui iubită, Florentina Opriș, la plimbare prin zona de nord a Capitalei

Florentina Opriș, drama neștiută!

În 2012, Florentina Opriş a rămas văduvă, după ce soţul ei a pierdut lupta cu o maladie foarte rară. Vedeta Kanal D avea doar 43 de ani atunci şi un fiu de 19, iar momentele care au urmat au fost groaznice. Florentina şi soţul ei erau împreună de 24 de ani şi în tot acest timp care a trecut de la pierderea celui drag a acumulat suficientă experienţă încât să le ajute, cu sfaturi, pe femeile care au trecut prin situaţii similare.

Florentina și Sorin Mărcuș s-au iubit de la sfârșitul anului 2013 și s-au bucurat de fiecare moment petrecut împreună. “Sorin Mărcuș a venit în viața mea într-un moment în care eu nu credeam absolut deloc. Mă bucur că s-a întâmplat așa, este o etapă importantă din viața mea. Eu am fost căsătorită 24 de ani și am fost foarte fericită. Nu m-am gândit niciodată că cineva va mai intra în viață mea. În acest moment mă bucur de tot ceea ce este. Mă simt foarte echilibrată. Un om este echilibrat atunci când are lângă el persoana potrivită. Eu 24 de ani am fost foarte echilibrată și m-am simțit incredibil de bine. Acum simt că același lucru mi se întâmplă”, spunea Florentina Opriș la vremea respectivă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...