Cel mai bogat rrom din țară își vinde mașina! Cât cere prietenul lui Nicolae Guță pe bolidul de lux

Publicat: 11/04/2019 | 21:09

Cel mai bogat rrom din țară își vinde mașina! Prietenul lui Nicolae Guță renunță la unul dintre bolizii săi de lux și le-a mărturisit tuturor câți bani cere.

De aproape două decenii, un loc de la marginea Hunedoarei a devenit faimos pentru palatele ridicate de romii înstăriţi. Câteva familii şi-au investit profiturile uriaşe din afaceri de pe urma imensului combinat siderurgic ajuns în declin după anii 1990 şi banii câştigaţi în Occident în clădiri supraetajate şi considerate „suprarealiste” de străinii care ajung în aceste locuri.

Cu timpul, zona fostei unităţi militare a municipiului a fost împânzită de palate, care mai de care mai colorate şi mai strălucitoare. Unele familii au ajuns să deţină câte zece astfel de construcţii, pe Strada Rotarilor, Strada Serei şi uliţele fără nume din jur. Printre avuţii satului de palate s-a numărat „Puiu Englezu”, un rrom devenit faimos în urmă cu câţiva ani pentru accesoriile sale din aur.

Puiu Englezu își vinde una dintre mașini

Prietenul lui Nicolae Guță are o vilă somptuoasă în Hunedoara, cu mobilă și garduri suflate cu aur. Unde mai pui că Puiu Englezu are și o colecție impresionantă de mașini de lux. Acum însă el vrea să renunțe la una dintre ele și i-a înștiințat pe cei care vor să-și achiziționeze un nou bolid.

„Vând Audi A8 Quattro, preţ 3.800 de euro”, a postat Puiu Englezu,

Puiu Englezu își vinde bolidul de lux
Citește și...