Acasă » Știri » Cel mai sincer interviu cu Pelinel de…Valentine’s Day! Afla cum a raspuns Valentina la intrebarea Cat de des ii spui „Te iubesc”

Cel mai sincer interviu cu Pelinel de…Valentine’s Day! Afla cum a raspuns Valentina la intrebarea Cat de des ii spui „Te iubesc”

De: Cancan 14/02/2016 | 23:30
Cel mai sincer interviu cu Pelinel de…Valentine’s Day! Afla cum a raspuns Valentina la intrebarea Cat de des ii spui Te iubesc

Numele care este pe buzele tuturor, personajul monden al ultimei luni, si aici vorbim despre Valentina Pelinel, a acordat unul dintre cele mai sincere interviuri.

Cat de des ii spui „te iubesc!” celui alaturi de care vei deveni mamica. Iti raspunde cu aceleasi cuvinte… greu de smuls, uneori, din gura unui barbat?

Nu exista persoana care sa nu spuna cuiva „te iubesc”, cum de altfel nu exista persoana careia sa nu i se spuna ” te iubesc”. Ce zici, sunt si eu o persoana? :))))))

Nu mai e niciun mister, porti in pantece rodul unei dragoste. Intelesesem de la mamici ca atunci cand bebe misca in burtica, senzatia e ca cea de fluturasi in stomac.

Au fost lovituri puternice de la inceput, un fel de” sunt aici, te iubesc neconditionat, sunt cu tine, mami”. Ca sa zic asa, astia da fluturasi. Asta da sentiment divin, dragoste.

Banuiesc ca, acum, cea mai mare dragoste din viata ta e copilul. Completeaza spatiul liber cu numele la care te gandesti atunci cand ii spui ca-l iubesti:

“…Ingeras, comorica, cel mai tare bebelus din lume care esti, poznasule, piticanie, bubuluc, bebelus poznas”, mami te iubeste!

 

Valentina Pelinel

 

Zic unii ca gelozia face parte din iubire. Pe tine ce te-ar face geloasa?

Mda…gelozia face parte din iubire cand e exprimata cu masura. Dusa la extreme, gelozia poate sa denote obsesie si obsesia nu face parte din iubire, ci e ca o boala. Incurabila? Probabil… Contagioasa? Nu! E parerea mea. Nu stii cu exactitate ce te face cu adevarat gelos pana nu ti se intampla! Doar ai idee! E irelevant sa enumar din trecut , stari si fapte care m-au facut geloasa, pentru ca imi place sa traiesc in prezent si sa privesc catre viitor . Sunt inca tanara, mai am de trait, de experimentat, de vazut si de invatat. Ne maturizam, evoluam, se schimba principii, prioritati si deci si gelozia poate fi starnita mai usor sau mai greu, mai devreme sau mai tarziu, sub diverse forme.

 

O femeie frumoasa si celebra trebuie sa aiba si foarte multi admiratori. Care a fost cea mai deplasata tactica de incercare a unui barbat ca sa-ti intre in gratii?

Tacticile neinspirate ale barbatilor pentru a intra in gratiile femeilor sunt multe si variate, de la cele mai simple declaratii si complimente pana la actiuni obsesive, scenarii si chiar actiuni deplasate. Nu mai vorbim despre tacticile inspirate, ca depinde de conjunctura si….intrebarea era despre tacticile neinspirate:)))
Cred ca intrebarea asta trebuie adresata si barbatilor, pentri ca ei stiu cel mai bine la ce tehnici au apelat sau la ce le trece prin cap sa apeleze pentru a cuceri o femeie. Cu ocazia asta, sa mai aflam si noi, femeile, ce le trece prin cap, sa fim in garda. Dar sa nu uitam ca si femeile apeleaza la tactici dintre cele mai ciudate si complexe pentru a cuceri un barbat, cand, de fapt, nu e nevoie de mai mult decat sa fi tu insuti.

Cand fac dragoste prefer sa…………….. :

No comment! Nu dau detalii intime din viata mea personala.

 

Valentina pelinel

Esti pusa in situatia in care trebuie sa alegi pentru tot restul vietii: banii sau dragostea?

Vorbesti cu o femeie care a cunoscut de la o varsta frageda atat succesul, cat si independenta financiara. Asa ca imi e probabil mult mai usor sa fiu sincera ca intre bani si dragoste, as alege fara ezitare..DRAGOSTEA. Si asta pentru ca nu poti cumpara dragostea cu bani, in timp ce banii ai sanse sa ii faci in viata si cu atat mai motivat si mai inspirat esti si iti reusesc toate cand iubesti! Si esti iubit!
Intre dragoste si orice , as alege dragostea. Nu e nimic mai puternic si mai motivant pe pamant! Cu fluturasii de rigoare, specifici oricarui inceput:)

 

Il iubesti pe Dumnezeu, ti-e greu sa-ti recunosti pacatele? Care e, dupa parerea ta, cel mai mare pacat pe care l-ai savarsit?

Stii ce e trist si cred ca este un mare pacat? Sa nu poti sa ierti, sa pretinzi ca esti un om credincios doar ca da bine si sa judeci pe altii, in loc sa iti folosesti energia si timpul ca tu sa evoluezi, sa fi mai bun, mai intelegator si sa apreciezi tot ce primesti bun in viata ta.
In fata lui Dumnezeu am cel mai mare confort sa ma spovedesc! Mai ales ca El stie adevarul si are puterea infinita de a ierta! E intelegator si te indruma si stii vorba aceea, nu iti da mai mult decat poti sa duci. Pacate avem toti si ar fi relativ sa le asez pe un podium al gravitatii lor. Oare e mai mare pacat sa omori decat sa furi? Sau e mai mare pacat sa furi decat sa minti? Oare e mai important sa mergi adesea la biserica dar sa gandesti negativ? Cine e sigur ca stie raspunsurile corecte? Cine detine adevarul suprem? Pacatul e pacat si e parte din viata noastra, a tuturor, care nu suntem perfecti si nu detinem adevarul suprem.

 

Pelinel s-a certat cu Borcea inainte sa paraseasca Romania
Pelinel s-a certat cu Borcea inainte sa paraseasca Romania

N-as fi crezut ca esti atat de credincioasa. M-am convins odata cu declaratiile tale referitoare la sarcina si vizitele tot mai dese la biserica, aparute si prin presa. Care e relatia ta cu divinitatile si cum privesti acele notiuni riguroase pe care crestinii n-au voie sa le incalce?

Nu ma consider o persoana foarte religioasa , dar cred in Dumnezeu si da, ca majoritatea dintre noi, il invoc de cele mai multe ori cand ma aflu in situatii dificile si nu intotdeauna cand imi e bine si recunosc asta, sunt o persoana asumata. L-am simtit aproape pe Dumnezeu intotdeauna. Si atunci cand am facut bine, dar si atunci cand am gresit. E omenesc sa gresesti, dar Dumnezeu primeste pe fiecare dintre noi in fata lui si ne ajuta sa ne indreptam. Cine e fara de pacat? Doar Dumnezeu stie lucrurile exact asa cum se petrec in viata unui om, el aude, vede tot, deci stie tot, ce gandesti, ce trairi ai, de ce ai luat anumite decizii in viata ta, ce ai facut bun si ce ai facut rau. Sunt sanatoasa, am trecut peste multe hopuri in viata, sunt optimista si ma simt bine in pielea mea.
Cand mi-am dorit mai mult un copil si m-am simtit si pregatita sa il am, Dumnezeu mi l-a dat. Stii ce inseamna asta pt mine? Ca Ma iubeste si nu si-a luat mana de pe mine! De aici incolo, totul depinde de mine, sa incerc sa fiu o persoana mai buna, corecta , cu ajutorul LUI. Toti facem si rau si bine. Dar cat de mult bine facem in viata noastra comparativ cu cat rau facem? Aici se face diferenta.

 

Adriana iliescu crede ca Pelinel comite un mare pacat
Adriana iliescu crede ca Pelinel comite un mare pacat

Surpriza! Ai dreptul sa-ti adresezi singura cea de-a 10-a intrebare. Nu uita de raspuns!

Intrebarea mea pentri mine: Ce fel de om sunt? Mi-am pus intrebarea asta pentru ca prea putini oameni ma cunosc. Si aceia sunt parte din viata mea, au ocazia sa ma „vada” exact asa cum sunt; e vorba de membrii familiei, de persoane dragi , prieteni adevarati.
Si sa iti si raspund: sunt un om puternic, optimist, sacrific cand iubesc, sunt recunoscatoare, uneori impulsiva si inca invat sa iert si sa nu ma las coplesita de rautatea unora, chiar daca am momente cand inca nu imi vine sa cred cata rautate poate fi inmagazinata intr un om. Acum, mai mult ca niciodata, sunt recunoscatoare. Per total, sunt un om fericit.

Marius Nita

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce se pregătește, de fapt, la Buckingham
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani și este mândră de înfățisarea ei: „Pot să mă iubesc în fiecare zi cu ușurință!”
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...