Cele mai bune glume despre pelerinajul la Sfânta Parascheva

Publicat: 14/10/2017 | 12:52

90.000 de oameni au venit în pelerinaj, la Iaşi, pentru a săruta moaştele Sfintei Parascheva. Unii oameni au stat şi câte 15 ore la coadă pentru a putea atinge moaştele. Pe reţelele de socializare, s-au viralizat o serie de glume legate de obiceiul românilor de a pupa moaşte.

Iată care sunt cele mai bune glume de pe Facebook despre Sfânta Parascheva:

Cică BOR vrea să organizeze cel mai mare marş din istoria sa recentă. O să fie un fel de Sf.Parascheva feat. Arsenie Boca & The Moaşte” (Ovidiu Neacşu)

Sfânta Parascheva chiar face minuni! Unui român i-a murit soacra la coadă la moaşte” (timesnewroman.ro)

Mie îmi place sărbătoarea Sfintei Parascheva, au şi babele Untold-ul lor” (Cătălin Bordea)

Aglomerat rău la moaşte…se circulă babă la babă” (State Ioana)

La pelerinajul Sfintei Parascheva, mai multe babe s-au pupat între ele crezând că sunt moaşte” (autor necunoscut)

A început Electric Moaşte. Cu SF Parascheva cap de afiş. Mai merge cineva? Eu mi-am luat la bilete la golden circle” (George Bonea)

Paraschiva e LSD-ul românului. O pupi şi-ţi iei filme: c-o să trăieşti sănătos, fericit şi-o s-o ducă ţara mai bine. Drog. Astea-s efecte de drog. Doar pe la Untold mai vezi aşa optimism halucinogen. Problema e că Parascheva dă dependeţă. O pupi o singură dată şi apoi nu poţi să te mai laşi. Trebuie s-o pupi anual, altfel intri în sevraj şi simţi că te bate Dumnezeu… E îngrozitor. Bieţii oameni. Sunt de dus la dezmoaşteficare” (georgeisme.ro.)

Citește și...