Cele mai inedite locuri pentru petrecerea Halloween-ului! Uite unde se organizeaza party-uri in Bucuresti!

Publicat: 29/10/2013 | 22:33

Muzeul Antipa va fi centrul distractiei joi, de Halloweend! Aici, cei mici pot vedea pisici negre, mamifere “vampir” si insectivore “demoni”.

halloween

Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” are pregatit o petrecere pe cinste de Halloween. Astfel, pe 31 octombrie, intre 10.00 – 20.00 aici puteti sa vedeti pisici negre, mamifere “vampir”, insectivore “demoni”, precum si alte creaturi, care infricoseaza lumea de secole. Inca din trecut, oamenii au dat diferitelor animale semnificatii malefice sau angelice, asociindu-le norocului sau ghinionului. Mitologia diferitelor popoare a dat animalelor o simbolistica care nu are insa legatura cu realitatea. La Antipa puteti povesti si face dreptate speciilor pe nedrept acuzate ca fiind mesageri ai raului.

halloween

De altfel, si la Aeroportul International henri Coanda se serbeaza Halloween-ul. Aici invitat de onoare va fi “contele dracula”, care va imparti dulciuri pasagerilor, evident in special copiilor. Dar el nu va fi singur, ajutoarele sale vor fi doua vrajitoare. De asemenea, noul terminal plecari va fi decorat specific, cu vrajitoare, ciori, dovleci si schelete. (A.S.) (Sursa foto baxtervillage.com)

halloween

 

Citește și...