Cele mai tari zece cabane din lemn scoase la vanzare! Vezi de ce proprietarul cere 12 milioane pe o casa din California!

Publicat: 06/07/2013 | 19:36
Cele mai tari zece cabane din lemn scoase la vanzare! Vezi de ce proprietarul cere 12 milioane pe o casa din California!

Ai cateva milioane si nu stii ce sa faci cu ele? Uite o idee: cumpara-ti o cabana de lux! Peisajele inedite, conditiile de lux si aparatura de ultima generatie fac din acestea o tinta pentru milionarii lumii.

Cabana in localitatea Megeve, Franta
Cabana in localitatea Megeve, Franta

Toate aceste bijuterii sunt construite din lemn, au un aspect rustic, care imbie la relaxare si liniste. Preturile pornesc de la 265.000 de euro si pot ajunge pana la 12 milioane de euro. Topul, realizat de www.casadex.ro, surprinde cele mai luxoase cabane scoase la vanzare in acest moment.

Dordogne, Franta
Dordogne, Franta

Prima cabana este situate intr-o locatie de vis, in Dordogne, Franta si poate fi a dumneavoastra doar pentru “modesta” suma de 265.000 de euro. Cabana din lemn are patru dormitoare spatioase, trei bai, un living, o bucatarie utilata, o terasa confortabila, o gradina si o piscina si aer liber.

Cabana poalele munitlot Pirinei
Cabana poalele munitlot Pirinei

Pentru al doilea loc, nu parasim teritoriul Frantei si ne oprim la poalele muntilor Pirinei. Cabana de aici a fost scoasa la vanzare cu 316.000 de euro, iar la parter sunt amenajate doua dormitoare cu bai proprii, un living, dining si o bucatarie complet utilata. La etajul mansardat se afla un dormitor prevazut cu o baie luminoasa.

Cabana Imperial Maldivian
Cabana Imperial Maldivian

Pasionatii bailor de soare si ai apei pot opta pentru o cabana in insulele Maldive construita intr-un complex de lux chiar pe apa. Imperial Maldivian are trei bai si trei dormitoare, iar cea din dormitorul matrimonial a fost construita pe o platforma inaltata ce ofera o priveliste uluitoare asupra oceanului. Cabana are si o mini piscina, iar pretul ei depaseste 700.000 euro.

Cabana Austria
Cabana Austria

In Austria, la doi pasi de lacul Zell gasim o alta cabana, in valoare de 840.000 de euro, care are cinci dormitoare. Aceasta este pozitionata in asa fel incat toate privelistile din jur, Zell am See, lacul Zell si glaciarul Kitzsteinhorn, sa poata fi admirate chair din pat.

Cabana in Saint Tropez, Franta
Cabana in Saint Tropez, Franta

Urmatoarea oprire este tot in Franta, dar de data aceasta in celebrul Saint Tropez. Cabana din piatra si lemn este inconjurata de o gradina mirifica si costa 1,275,000 euro. Aceasta are la parter, un living, o bucatarie, un wc de serviciu, doua dormitoare si o baie, iar la mezanin un dormitor amplu, prevazut cu baie proprie, dressing si birou. O alta atractie a cabanei este piscina, amplasata langa o alta constructie ce poate fi transformata in casa pentru oaspeti.

Cabana in Les Contamines, din Haute-Savoie, Franta
Cabana in Les Contamines, din Haute-Savoie, Franta

 

Tot in Franta gasim o alata cabana extreme d einteresanta. Localitatea Les Contamines, din Haute-Savoie, ascunde un imobil luxos in valoare de 1,670,000 Euro. Aceasta este prevazuta cu patru dormitoare, patru bai, doua livinguri, dintre care unul este prevazut cu un semineu, o bucatarie complet utilata, o pivnita pentru depozitarea vinurilor, o camera tehnica, un garaj si un spatiu pentru depozitarea echipamentului de ski.

Cabana Rhode Island, USA
Cabana Rhode Island, USA

In top a intrat si USA, unde in statul Rhode Island, Portsmouth, am gasit o cabana din lemn construita pe malul oceanului. De aici si pana in Manhattan faci doar trei ore, iar in dotari este inclus un living imens, o bucatarie complet utilata, patru dormitoare, cinci bai complet utilate, doua bai de serviciu si o terasa superba. Interiorul luxoasei cabane a fost amenajat cu mobilier si accesorii marca Ralph Lauren. Toate acestea pot fi cumparate pentru suma de 2,799,000 de dolari.

Franta este tara cu cele mai multe cabane in top. In Chamonix este scoasa la vanzare o cabana cu 3,3 milioane de euro, care este doatat cu cinci dormitoare, cinci bai, o bucatarie complet echipata, doua livinguri si are o suprafata construita de 237 mp. Dintre dotarile cabanei alpine, cu vedere spre Mont Blanc, vom aminti incalzirea prin pardoseala si semineul amplasat intr-unul dintre livinguri.

Cabana in Chamonix, Franta
Cabana in Chamonix, Franta

Ramanem tot in Franta, dar in localitatea Megeve, unde a fost scoasa la vanzare o alta superba cabana din piatra si lemn, pentru suma de 6,9 milioane Euro. Imobilul a fost terminat anul trecut si dispune de patru livinguri, cinci dormitoare, cinci bai, o sala de cinema, o piscina si o sauna. Constructia se desfasoara pe 4 nivele, insumand 440 mp locuibili.

Cabana in comitatul Plumas din statul american California
Cabana in comitatul Plumas din statul american California

Cea mai scumpa proprietate nu se afla in Franta, ci in America, in California. Cabana se afla in inima padurii Plumas, iar imensa proprietate este compusa din 11 iazuri, un lac, patru paraiase si o cabana luxurianta construita din busteni de lemn. Cabana are sase dormitoare, opt bai, sase seminee, o bucatarie ultra-dotata si un imens living, de 185 mp, cu tavan inalt de 8,5 metri. Aceasta proprietate de lux poate fi cumparata pentru suma de 12 milioane Euro.

banner

(A.S.)(Sursa foto casadex.ro)
 

Citește și...