Celebra trupă Boyzone este în stare de șoc: ”Confirmăm moartea!”

Publicat: 26/10/2018 | 16:29
Celebra trupă Boyzone este în stare de șoc: ”Confirmăm moartea!”

Membrii trupei irlandeze Boyzone sunt devastați: fondatorul formației care a făcut furori în anii 90, John Reynolds, în vârstă de 52 de ani, a fost găsit mort în locuința sa din Milltown, Dublin.

Familia lui John Reynolds a confirmat vestea trristă printr-un comunicat: “Cu durere în suflet, confirmăm moartea lui John Reynolds care a plecat dintre noi mult prea devreme, noaptea trecută.” (CITEȘTE ȘI: STEPHEN GATELY, COMPONENT AL BOYZONE, A MURIT IN SOMN!)

John Reynolds a murit în noaptea de joi spre vineri, într-un mod subit, în locuința sa din Dublin. Până acum nu au fost făcute publice cauzele morții, scrie antena3.ro.

John Reynolds a fost unul dintre cei mai importanți promotori ai muzicii irlandeze și a condus numeroase festivaluri și concerte. Alături de Louis Walsh, a fost managerul celebrei trupe Boyzone, trupă pe care a dus-o pe culmile succesului.

“Funeraliile vor fi anunțate zilele următoare. Familia dorește respect și intimitate în toată această perioadă”, s-a mai arătat în comunicatul trimis de familie. (CITEȘTE ȘI: IUBITA UNUI ARTIST CELEBRU, ACUZATĂ CĂ ŞI-A UCIS BONA! I-A DAT FOC ÎN CURTE)

Pestivalul ”Metropolis” va continua

Festivalul de muzică “Metropolis”, manageriat de către John, își va urma programul pe 27 și 28 octombrie, pe cât era programat, dar au anunțat că vor dedica un moment lui John Reynolds.

Pe rețelele de socializare, toți cei care l-au apreciat pe John pentru muncă depusă se declară “șocați” de veste și transmit condoleanțe familiei.

Trupa Boyzone au mai trecut printr-un eveniment la fel de trist. Stephen Gately, membru al trupei, a decedat pe data de 10 octombrie 2009, la vârsta de 33 de ani, în timp ce se afla în concediu pe insula Majorca. (CITEȘTE ȘI: OMAR DEAN, FINALIST LA XFACTOR AUSTRALIA ȘI VOCEA LIBANULUI, S-A MUTAT ÎN ROMÂNIA. “LUCREZ, DEJA, LA TREI PIESE”)

Boyzone este o trupă pop irlandeză ce a avut un mare succes în anii 1990. Au avut succes în special în Irlanda, Australia, Asia și Regatul Unit și au avut diferite niveluri de succes în Europa Centrală. Trupa a lansat șase melodii numărul unu în Regatul Unit și patru albume numărul unu, cu vânzări de aproximativ 20 de milioane de discuri până în 2008. Au revenit în 2007 cu intenția de a face doar un turneu dar Ronan Keating a confirmat într-un interviu că doresc să învingă trupa Take That și să scoată un album.