Celebra trupă One Direction, în doliu! Moarte fulgerătoare la doar 18 ani

Publicat: 15/03/2019 | 12:11
Celebra trupă One Direction, în doliu! Moarte fulgerătoare la doar 18 ani

Louis Tomlinson, fost membru al trupei One Direction, trece prin momente cumplite! Félicité Tomlinson, sora lui, a murit în urma unui infarct, la vârsta de 18 ani. Tragedia s-a petrecut miercuri. Fotomodelul şi designerul vestimentar s-a stins în apartamentul său din West London, scrie THR.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru tânără. „Fizzy”, cum era poreclită, dorea să publice o carte de poezii. În octombrie 2018, aceasta a dezvăluit că suferă de sciatică, o durere extremă a spatelui, cauzată de iritaţia nervilor.

Artistul de la One Direction și familia lui sunt devastați de durere, după ce au aflat această veste îngrozitoare.

Moartea tinerei, considerată suspectă

Pentru că era foarte apropiat de sora sa mai mică, juratul unei cunoscute emisiuni din Marea Britanie a primit vestea extrem de greu și speră să afle cum s-a întâmplat exact această tragedie.

Felicite visa să devină designer, așa că se preocupa foarte mult de această latură. Polițiștii sosiți la apartamentul său din Londra au găsit-o pe tânără fără viață, după ce au primit un apel de la o persoană care se afla cu Felicite în locuință. Anchetatorii nu au găsit substanțe interzise în locuință. Cu toate acestea, medicii legiști vor efectua o examinare completă și vor face teste toxicologice, care să releve cauza exactă a morții surorii artistului, care este considerată suspectă.

„Felicite era adorată de Louis și de întreaga familie. Toți sunt devastați. Avea o mulțime de prieteni și era o persoană foarte pozitivă, o domnișoară frumoasă și foarte populară”, a declarat o sursă apropiată de Louis Tomlinson.

Citește și...