Celebrul antrenor Anghel Iordănescu a izbucnit în lacrimi când fiica i-a dat vestea: ”Tata mi-a spus că i-am făcut cea mai mare bucurie…”

Publicat: 04/07/2018 | 22:45

Maria Iordănescu, fiica generalului Anghel Iordănescu, i-a făcut tatălui ei o surpriză de proporții. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat că mezina familiei l-a făcut pe ”Tata Puiu” să izbucnească în lacrimi după ce i-a dat o veste mare! (Promotiile zilei la monitoare)

Generalul Anghel Iordănescu are, cu siguranţă, cu ce să se mândrească. Dincolo de performanţele pe care le-a obţinut în fotbal, fostul selecţioner are o familie minunată. Băieţii săi, Edi, Andrei şi Alex,  îl fac fericit, iar fiica sa Maria îi înseninează, la rându-i, fiecare zi. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Fata lui  ”Tata Puiu” este o tânără de o frumuseţe răpitoare! Și nu doar atât! Pe cât e de drăguţă, pe atât e de deșteaptă! Maria Iordănescu a absolvit Facultatea de Relații Economice și l-a făcut pe tatăl său să verse lacrimi de bucurie! (CITEȘTE ȘI: MARIA IORDĂNESCU, LA MOMENTUL ADEVĂRULUI)

”Am terminat azi Facultatea de Relații Economice Internaționale din București. Urmează masterul și gata. Nu e cu medie, nu ne-au calculat-o. Și eu am crezut că ne dau mediile. Pur și simplu a fost diploma de absolvire și atât. Lui tata i-au dat lacrimile pentru că tocmai i-am zis că i-am ascultat sfatul și voi merge la master în cadrul aceleiași facultăți. Dar, sincer, cel mai frumos și emoționant moment de azi a fost cel de mai devreme când l-am văzut pe tata cu ochii în lacrimi și mi-a spus că i-am făcut cea mai mare bucurie”, a dezvăluit Maria Iordănescu pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Generalul i-a făcut un cadou inedit fiicei sale

Mândru din cale-afară de reușita fiicei sale, fostul selecționer i-a făcut un cadou pe măsură Mariei! Anghel Iordănescu a scos o sumă considerabilă din buzunar pentru a o trimite pe mezina familiei într-o vacanță binemeritată. Șatena va sărbători reușita la Roma. Păi, nici nu se putea altfel! Prințesica lui ”tata Puiu” merită orice răsfăț! (CITEȘTE ȘI: MARIA IORDĂNESCU N-A PREA AVUT NOROC ÎN DRAGOSTE)

”Nu sărbătoresc azi, ci zilele următoare, când voi pleca într-o vacanță scurtă făcută cadou de tata, pentru absolvire. Voi pleca în Roma, Italia”, a mai declarat Maria Iordănescu pentru CANCAN.RO.

Maria Iordănescu a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale

Maria Iordănescu este foarte mândră de tatăl ei

Maria Iordănescu este foarte mândră de tatăl ei, pe care îl consideră un model demn de urmat în viață. Anghel Iordanescu este omul care a dus România ca selecționer până în sferturile mondialului din America și care a reușit să cucerească, din postura de antrenor secund și jucător, Cupa Campionilor Europeni.

Fiica fostului selecționer al echipei naționale a precizat că niciun bărbat care va apărea în viața ei nu se va putea compara cu părintele ei. (CITEȘTE ȘI: JUCĂUŞA MARIA A FĂCUT MEGA-SHOW LA BREEZE MAMAIA)

”M-am îndrăgostit de foarte mică. Prima iubire a oricărei fete se spune că este tata. Tata pentru mine era exemplu. Prin clasele gimnaziale m-am îndrăgostit, nu ştiu să zic o vârstă. Nu caut modelul tatălui meu. El este special, oricât aş căuta, nu cred că cineva va putea ajunge undeva pe poziţie de egalitate cu tata”, declara Maria Iordănescu în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...