Celebrul DJ Markus Schulz a fixat data nunții cu românca noastră!

Publicat: 25/05/2018 | 17:33

După o relație de 5 ani, Adina Butar a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, dj-ul Markus Shulz, de Anul Nou, în fața a mii de oameni. Iar acum… cei doi au fixat și data nunții! (Reduceri mari la jocuri PC)

Nunta lui Markus Shulz cu Adina Butar va avea loc anul viitor, pe 1 iunie. Cel mai important eveniment din viața lor va avea loc anul viitor, pe 1 iunie. Iar locația aleasă nu este una oarecare! Dj-ul numărul 1 al Americii și aleasa inimii sale vor spune cel mai important ”Da!” din viața lor în Ibiza. Cei doi au închiriat un resort întreg pentru 4 zile! (CITEȘTE ȘI: O ROMÂNCĂ CELEBRĂ S-A LOGODIT CU UNUL DINTRE CEI MAI BUNI DJ DIN LUME! A CERUT-O ÎN CĂSĂTORIE PE SCENĂ, DE REVELION)

Adina nu și-a ales încă rochia de mireasă

Cei doi logodnici și-au dorit o nuntă restrânsă la care să participe doar familia și prietenii apropiați. Bineînțeles nu vor lipsi și alți dj celebri din lumea muzicii! (Super oferte la accesorii gaming)

”Am stabilit ca data nunții noastre să fie 1 iunie, anul viitor, pentru că ne dorim să întâmpinăm anotimpul de vară ca soț și soție. Ne-am dorit tare mult să avem o nuntă restrânsă, doar cu familiile și cei apropiați, în Ibiza. Încă nu m-am hotărât asupra rochiei pentru că mai este timp, însă pe Markus l-aș vedea și mi-aș dori să fie îmbrăcat tot în alb. Suntem suflete pereche și sincere, iar albul să ne reprezinte pe amândoi. Am închiriat un întreg resort, pentru 4 zile, de vineri până duminică. Nunta va fi sâmbătă, dar familia mea vine din România așa că trebuie să sosească mult mai devreme, dar și să petreacă, alături de noi, cât mai mult. Sunt foarte emoționată și abia aștept acest moment!”, a declarat Adina Butar. (VEZI ȘI: NU SI-AU PUTUT LUA OCHII DE LA EA! IUBITA ROMANCA A CELUI MAI BINE COTAT DJ DIN LUME A ATRAS TOATE PRIVIRILE CAND A APARUT ASA)

Cine este Adina Butar

Adina Butar are 28 de ani și este originară din Deva, județul Hunedoara. Tânăra s-a lansat ăn România sub numele de scenă Aimi, iar Markus Schulz a remarcat-o după ce a ascultat întâmplător una dintre piesele ei. Cei doi au început să colaboreze pe plan profesional, iar de acolo și până la povestea de dragoste pe care o trăiesc astăzi nu a mai fost decât un pas. În prezent, cei doi logodnici locuiesc împreună în Miami. (CITEȘTE ȘI: AIMI L-A CUCERIT PE DJ-UL MARKUS SCHULZ! S-AU AFISATI IMPREUNA LA WINTER MUSIC CONFERENCE!)

Citește și...