Celine Dion nu se mai opreşte din slăbit. Fanii sunt îngrijorați de cum arată artista

Publicat: 11/03/2019 | 14:39

Celine Dion, la 50 de ani, spune că se simte frumoasă şi sănătoasă, însă internauţii sunt tot mai îngrijoraţi, dat fiind faptul că artista în vârstă de 50 de ani slăbeşte văzând cu ochii.

Toate fotografiile recente ne-o arată pe celebra Celine Dion mai fragilă ca oricând, având o siluetă aproape anorexică. Cu toate acestea, artista se apară şi le spune răutăcioşilor să se uite în altă parte dacă nu le face plăcere s-o privească: ”Vreau să mă simt puternică, frumoasă, feminină şi sexy. Dacă mie îmi place, nu vă obosiţi să discutaţi despre asta. Nu faceţi fotografii. Dacă vă place, sunt aici. Dacă nu, lăsaţi-mă în pace”.

A fost părăsită Pepe Munoz, iubitul dansator cu 17 mai tânăr

Dansatorul spaniol Pepe Munoz (33 de ani) a decis să pună punct relației, în timp ce cântăreața se află în Australia, în cadrul unui nou turneu mondial.

Deşi cei doi au suţinut mereu că între ei nu era decât o prietenie, sora cântăreţei, Claudette, i-a dat de gol. Ea a spus că Céline se simţea fericită alături de Pepe. Din păcate, relaţia nu a durat decât un an. Anul trecut, în iulie, a apărut ştirea că Céline Dion trăia pentru prima oară bucuriile dragostei după pierderea soţului alături de Pepe.

Celine Dion a avut o singură relație după moartea soțului, cea cu Pepe Munoz. I-a legat pasiunea pentru modă și stransa colaborare dintre ei. Relația a făcut-o fericită pe artista aproximativ un an, imagini cu ea râzând la brațul frumosului dansator au devenit virale pe Internet.

Céline Dion a fost căsătorită cu producătorul muzical René Angélil, care a lansat-o în cariera internaţională în anii 1980-1990. Ei s-au căsătorit în 1994, la Montreal. Din căsnicia lor au rezultat trei copii, René-Charles, de 17 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, de 7 ani. Angélil a fost răpus de cancer la gât la 14 ianuarie 2016.

Citește și...