Chindriș e la mare căutare » FCSB în licitație cu un club din Major League Soccer!

Autor:
Publicat: 10/04/2020 | 09:47
Chindriș e la mare căutare » FCSB în licitație cu un club din Major League Soccer!

Finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime a reacționat la oferta de „criză” pe care Gigi Becali i-a făcut-o pentru internaționalul de tineret Andrei Chindirș.

După ce latifundiarul din Pipera i-a transmis clar „prietenului” din Moldova că îi oferă doar 400 mii de euro pe fotbalist pentru un transfer la FCSB, în condițiile în care Chindirș este evaluat de site-ul de specialitate transfermarkt.de, a venit și replica lui Iftime.

Oficialul din Moldova i-a transmis lui Becali că în ciuda faptului că prețurile scad nu-l va ceda pe fotbalist sub 800 mii de euro dezvăluind că recent a fost contactat de o echipă din Major League Soccer (MLS) pentru fotbalistul de 21 de ani care este unul dintre cei mai promițători  din România.

„N-am vorbit cu domnul Becali, nu am stabilit nimic legat de transferul lui și nu am nicio discuție proaspătă. Sigur că lucrurile se pot schimba, dar nu radical și nu pot să dau măsura schimbării acum pentru că nu știu cât de mare va fi schimbarea. Se spune că lucrurile o să scadă la nivel de preț. Cam totul. Adică viața se va așeza pe alte condiții financiare, dar nu pot să spun, dacă eu ceream 1,5 milioane, acum să mi-l dea cu 500.000 că nu-l dau. Fără un milion de euro nu cred că-l dau pe Chindriș, ca să fiu sincer. Dar o să vedem, nici n-aș vrea să par ieșit din context, adică țara arde și Iftime se piaptănă. Poate și 800.000 de euro, ceva de genul ăsta. I-am spus impresarului jucătorului  că poate discuta cu oricine. Recent m-a sunat cineva din America pentru el. Am spus că sunt doar discuții. Eu țin să ajungă copilul la FCSB dacă el vrea, dar trebuie discutat prețul final”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani la Digi Sport.

În vârstă de 21 de ani, Andrei Chindriș este titular de drept la FC Botoșani, revelația acestui sezon al Ligii 1. Fundașul central a avut o ascensiune incredibilă în acest an fiind cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 900 mii de euro, cu 550 de euro mai mult decât era cotat la startul acestui sezon.