„Chirurgul” crede în promovarea Rapidului după victoria de la Arad: „Trebuie să batem și la Turnu Măgurele!”

Publicat: 26/07/2020 | 20:10
„Chirurgul” crede în promovarea Rapidului după victoria de la Arad: „Trebuie să batem și la Turnu Măgurele!”

Dan Alexa, antrenorul principal al formației Rapid București, este în culmea fericirii după ce a bifat prima victorie pe banca giuleștenilor, scor 2-1 cu UTA la Arad.

Cu toate că omologul său Laszlo Balint a contestat victoria giuleștenilor, „Chirurgul” a spus că din punctual său de vedere rezultatul este just.

„Am controlat meciul de la început, ştiam că UTA este o echipă foarte bine organizată, o echipă care închide foarte bine culoarele de pasare. Am fost inspirat cu trecerea lui Sefer în zona centrală, un jucător care a făcut diferenţa astăzi, un jucător care are foarte mult talent. Pe lângă cele două goluri, am reuşit să mai avem două, trei situaţii foarte mari. UTA sporadic a reuşit să ne mai pună probleme. Am reuşit să obţinem o victorie care ne obligă să câştigăm cu Măgurele, o echipă foarte bună” a declarat Dan Alexa, la finalul meciului.

UTA a condus cu 1-0 la pauză prin reușita semnată de Miculescu din minutul 38 însă Rapid a întors scorul grație dublei semnate de  Mallo în minutele 57 şi 77. După acest rezultat UTA a rămas pe primul loc cu 29 de puncte în timp ce Rapid a urcat pe locul 3 cu 24 de puncte. Interesant este că în funcție de rezultatele care se vor consemna în celelate două partide programate în penultima etapă a play-off-ului Ligii secunde, UTA poate promova matematic în prima ligă.