Christoph Daum ne ţine în suspans: „După meciul cu Muntenegru putem vorbi dacă plec!”

Publicat: 01/09/2017 | 11:53
Christoph Daum ne ţine în suspans: „După meciul cu Muntenegru putem vorbi dacă plec!”

Selecţionerul României, Christoph Daum a declarat în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Armenia, primul din această dublă pe care tricolorii o vor susţine în decurs de câteva zile în preliminariile Campionatului Mondial din 2018 din Rusia, că abia după meciul cu Muntenegru va răspunde la întrebarea dacă va continua sau nu pe banca tehnică a României.

Tehnicianul neamţ nu s-a speriat de criticile acide la adresa sa din ultimul timp şi a dat asigurări că este pregătit pentru orice, menţionând că „nu cerşeşte un loc de muncă”.

„Nu sunt speriat. După meciul cu Muntenegru putem vorbi dacă rămân, dacă vor veni alţi antrenori. Vă asigur că nu cerşesc un loc de muncă, la un moment mă voi opri pentru că am şi eu limitele mele.Orice antrenor să fie gata de astfel de reacţii din partea fanilor. Am câştigat meciuri importante, dar am şi pierdut. Sunt pregătit, îmi iau responsabilitatea. Niciodată nu mi-e frică, sunt de mulţi ani în această meserie. Întotdeauna mi-am asumat responsabilitatea, am devenit mai puternic. Le spune mereu tuturor să fie siguri că iau deciziile corecte. Rezultatele nu se vor vedea imediat, dar sunt pregătit pentru orice. Cred într-un rezultat bun şi într-o reacţie pozitivă care urmează”, a declarat Christoph Daum.

Rezultatele sub aşteptări, dar mai ales jocul neconvingător al naţionalei din aceste preliminarii au făcut ca oamenii din fotbalul românesc să-l conteste vehement pe antrenorul german, cerându-i acestuia demisia de onoare.

                                    

Autor: Cristi P.