Cinci pustoaice americance au absolvit scoala de exorcisti

Publicat: 11/08/2011 | 00:00
Nu-si pierd vremea visand la Justin Bieber sau plimbandu-se prin malluri si, in loc sa citeasca "Saga Amurg", stau toata ziua cu Biblia in mana.

Este povestea unor adolescente din Phoenix, SUA, eleve eminente ale unei scoli de exorcisti. Desi, la prima vedere, par niste fete obisnuite, Savannah, Jess Shurkenback, Christina, Melanie si Brynne, care au intre 15 si 19 ani, scot demonii din oameni, inarmate cu biblii, cruci si apa sfintita.

Ele fac parte din noua generatie de exorcisti, pe care reverendul Bob Larson, de la Biserica Libertatii Spirituale din Pheonix, trebuie sa ii pregateasca, pentru a face fata cererii din lumea intreaga. „Avem peste 100 de exorcisti, care lucreaza peste tot in lume. Liniile noastre telefonice sunt ocupate constant, primim peste o mie de solicitari de exorcizare pe luna”, a explicat „dascalul” de la scoala de exorcisti, citat de „Daily Mail”. Desi abia au absolvit controversata scoala, cele cinci fete sunt foarte pricepute in a scoate duhurile rele din oameni. „Am constatat ca adolescentele au mai mare putere de vindecare a posedatilor”, a marturisit Bob Larson, care a subliniat ca biserica lui are o „adevarata franciza de exorcisti”, care se lupta cu Necuratul in toata lumea. Cat despre tinerele exorciste, acestea sunt incantate de misiunea lor in lume si spun cu mandrie: „Noi nu suntem ca ceilalti adolescenti”.

Citește și...