Cine a câștigat Exatlon 3. Nume surpriză la Kanal D

Publicat: 03/06/2019 | 13:41

Producătorii emisiunii “Exatlon” au încheiat filmările pentru cel de-al treilea sezon, care i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură. Mai mult, concurenții show-ului care rulează la Kanal D s-au întors din Republica Dominicană și se știe deja cine a câștigat competiția “Exatlon”, ajunsă anul acesta la al treilea sezon. Numele celui care care a câștigat marele premiu în valoare de 50.000 de euro este unul surpriză.

Citește și: Cristina Constantinescu, Faimoasa de la Exatlon, nu va uita niciodată: ”Mă pieptănam cu…”

Atât concurenții din echipa “Faimoșilor”, cât și cei de la “Războinici” se află acum lângă persoanele dragi, după ce săptămâni întregi au îndurat condiții severe și au participat la probe destul de solicitante. Marea finală s-a disputat între Ion Surdu de la “Faimoși” și Gabriel Nedelcu de la “Războinici”. La final, câștigătorul de la “Exatlon”, sezonul trei , a fost desemnat concurentul din echipa “Faimoșilor”, relatează capital.ro.

Finala de la “Exatlon” România, sezon 3, dintre fete este neașteptată. Favorită pentru marele premiu a fost Iuliana Aradi, dar a fost eliminată de Nicoleta Luncă. Potrivit informațiilor apărute în presă, Andreea Arsine este cea care a câștigat show-ul de la Kanal D la fete.

Citește și...