Cine este Aris, fiul Andreei Esca. De ce preferă tânărul să fie un „necunoscut”, în timp ce sora lui e mereu în lumina reflectoarelor

Autor:
Publicat: 21/07/2020 | 09:49
Cine este Aris, fiul Andreei Esca. De ce preferă tânărul să fie un „necunoscut”, în timp ce sora lui e mereu în lumina reflectoarelor

Andreea Esca a trecut prin momente cumplite după ce atât ea, cât și soțul și fiul său au fost infectați cu noul coronavirus. La Pro TV, celebra știristă a spus totul despre calvarul îndurat și a dat detalii despre starea de sănătate a fiecărui membru în parte. 

Andreea Esca a mărturisit că și fiul său a fost infectat cu noul coronavirus. Aris a avut simptome ușoare, însă a fost și el internat în spital, alături de părinții lui. Andreea Esca a fost tot timpul extrem de deschisă cu publicul și cu fanii săi, la fel și Alexia Eram, însă fiul vedetei de la Pro TV a preferat să fie tot timpul o prezență discretă și nu s-a lăudat niciodată cu faptul că părinții săi sunt persoane extrem de cunoscute.

Aris nu a vrut să fie în lumina reflectoarelor

În timp ce sora lui, Alexia Eram iubește să fie în lumina reflectoarelor și se implică în tot felul de evenimente mondene alături de Andreea Esca și de iubitul său, Mario Fresh, Aris este un adolescent care nu pune preț pe așa ceva.

Fiul Andreei Esca este elev în clasa a 10-a și se consideră un adolescent normal, cu țeluri normale, căruia nu-i place deloc să iasă în evidență.

„Vreau să spun că pentru mine, părinții mei sunt ca orice alti părinți, nu contează că sunt mai cunoscuți decât alții, și nu îmi place când mi se tot spune asta cu „părinții tăi cunoscuți. Ce am învățat de la ei? Să fiu politicos și să fac ce îmi place”, a declarat Aris Melkior, în urmă cu ceva timp, pentru paginadepsihologie.ro.

Atunci când a fost întrebat ce anume ar aprecia la o fată și care sunt lucrurile care ar face-o pe aceasta interesantă, fiul Andreei Esca a replicat: „În primul rand aspectul fizic, dar dacă nu este și inteligentă, poți să nu mai vezi că e drăguță fizic” a mai spus acesta, pentru sursa citată.