Cine este bărbatul cu care a vrut să se mărite Aimee Iacobescu! Marele ei regret a fost că n-a făcut un copil: „N-am întâlnit pe nimeni care să merite!”

Publicat: 27/03/2018 | 12:57

Aimee Iacobescu a murit, marți (27 martie). Actrița în vârstă de 71 de ani a fost răpusă de cancer, boală de care suferea mai mulți ani. N-a fost căsătorită niciodată, dar și-ar fi dorit să devină soții marii ei iubiri. Ea l-a iubit foarte tare pe fotbalistul Alexandru Boc, în urmă cu mulți ani. 

Aimee Iacobescu  a fost foarte îndrăgostită de fotbalistul Alexandru Boc. În urmă cu 40 de ani, acesta a primit propunerea de a juca într-un film. Bărbatul a povestit cum regretata actriță a încercat să îl cucerească.

„Am filmat timp de o lună pentru pelicula «Castele de nisip», a lui Iulian Mihu. Am fost coleg pe platourile de filmare cu Toma Caragiu, Gheorghe Dinica, Jean Constantin, Gina Patrichi si Aimee Iacobescu. Ultima dintre ele, Aimee, ma tot batea la cap ca vrea sa se marite cu mine”, a declarat Alexandru Boc.

Cu toate acestea, Aimee nu a reușit să-l vrăjească pe Alexandru Boc. Fotbalistul a fost logodit cu nepoata șahului Iranului, cel mai bogat om din lume în anii ’60. De asemenea, el a mai avut relații cu femei frumoase și celebre, printre care Corina Chiriac și Natalia Guberna. Aimee Iacobescu a sfârșit singură, necăsătorită și fără copii. Acesta a fost unul dintre marile regrete ale vieții ei.

Alexandru Boc

„Mi s-a părut ridicol să fac copil la 35-40 de ani”

„Aimee Iacobescu a recunoscut că lucrurile nu s-au așezat niciodată atât de bine încât să facă un copil. „Când ești artist nu poți să te gândești că ai cumpărături de făcut sau că ai un bărbat acasă. Am sacrificat viața personală pentru scenă. Rolurile veneau unul după altul, o familie ar fi însemnat să renunț la turnee sau la filmări. Copil? N-a fost să fie. Un prieten medic, foarte bun, mi-a spus că naști un copil sănătos până la 25 de ani. După aceea, riști foarte mult. Oricum mi s-a părut ridicol să fac unul la 35-40 de ani. Și apoi, n-am întâlnit pe nimeni care să merite să fac un copil cu el. Pe atunci nici nu se punea problema să faci un copil necăsătorită. Părinții, societatea n-ar fi acceptat una ca asta”, povestea regretata actriță în urmă cu câțiva ani, pentru revista Tango.

Citește și...