Cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit Diana Belbița la Exatlon? Imaginile care au dat-o de gol pe Faimoasă

Publicat: 18/04/2018 | 10:38

Faimoșii au dat-o de gol pe Diana Belbiță, după ce Cosmin Cernat a întrebat-o dacă mai ține dietă. “Prințesa Războinică“ a mărturisit că nu poate renunța la dulciurile oferite, deși ține dietă pe bază de orez, asta deoarece este printre concurentele care s-ar fi îngrășat de când a intrat în competiție.

Colegii ei nu s-au putut abține și au dezvăluit adevăratul motiv pentru care “Belbi“ s-ar fi pus pe slăbit. E indragostita! Simplu. Hai sa trecem mai departe, a dezvăluit Vladimir Drăghia, iar Diana s-a mulțumit doar să zâmbească.

De cine s-a îndrăgostit Diana Belbiță?

Fanii Exatlon nu au putut lăsa lucrurile așa, mulți dintre ei cred că persoana de care s-ar fi îndrăgostit Diana este chiar Alex, din echipa adversă. Imaginile care ar fi dat-o de gol ar fi fost cele de la petrecerea de Paște.

Acolo, Diana Bebiță a stat mult lângă Alex și au fost momente în care aceasta a fost surprinsă uitându-se într-un anumit mod la Războinic. De altfel, și în timpul mini-game-urilor sau la jocurile de Quiz, Diana Belbiță zâmbește mai mult și face glume în momentul în care în fața ei se află Alex.

Citește și...