Cine este Bogdan Căplescu, tatăl copilului lui Carmen Minune

Publicat: 11/12/2018 | 14:00

Bogdan Căplescu, tatăl copilului lui Carmen Minune, a terminat Dreptul la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti şi în vara acestui an s-a închis la master în cadrul aceleaşi facultăţi. A făcut practică la un cabinet de avocatură, iar acum se pregătește de barou. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Dar, totodată, Bogdan este și un bărbat căruia îi place să se distreze la superlativ, să se ”dea” cu barca pe apele Snagovului sau să călătorească în America. Băiat de bani gata, ar putea spune cineva, însă – atunci când va deveni un fericit tătic – responsabilitățile sale vor crește dintr-o dată, iar prioritățile vor deveni, evident, altele.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Karmen s-a despărțit de Bogdan Daragiu în urmă cu câteva luni

Când apropiații, dar mai ales fanii se gândeau la ziua în care aceștia vor face nunta, Carmen și regizorul Bogdan Daragiu au anunțat despărțirea. Fiecare dintre ei a postat câte un mesaj pe rețelele de socializare, unde au mărturisit că au decis să meargă pe drumuri separate în viață după doi ani de relație.

“Mulţumesc, Carmen, pentru aceşti 2 ani în care am avut parte numai de clipe frumoase. De astăzi viaţa ne conduce în direcţii diferite, însă îmi voi aminti cu drag de toate experienţele şi momentele petrecute împreună. Decizia a fost matură si de comun acord. Mulţumesc pentru tot!”, a scris Bogdan Daragiu pe contul său de Instagram. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

“Cu 2 ani în urmă am început o frumoasă relaţie cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună şi am vrut să aflaţi de la mine personal. Mulţumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii şi momente frumoase. De azi începem un nou capitol •” este mesajul postat de fiica lui Adrian Minune. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Bogdan și Karmen Minune, un cuplu fericit
Citește și...