Cine este interlopul care il santajeaza pe ofiterul SRI din Parlamentul Romaniei! Avem imagini BOMBA din Las Vegas!

Publicat: 29/07/2015 | 16:20
Cine este interlopul care il santajeaza pe ofiterul SRI din Parlamentul Romaniei! Avem imagini BOMBA din Las Vegas!

CANCAN.RO prezinta detalii uluitoare in cazul politicianului din Prahova santajat de un faimos interlop. Barbatul care i-a facut probleme lui Daniel Savu se numeste Razvan Alexe si are un trecut putin spus dubios. Dar si un prezent incert.

Totul a plecat de la o postare pe blog a lui Daniel Savu – membru al Comisiei Parlamentare de Control al SRI si, totodata, senator PSD Prahova -, prin care politicianul isi anunta candidatura la conducerea social-democratilor prahoveni.

 

Daniel Savu - senator PSD Prahova
Daniel Savu – senator PSD Prahova

 

Urmarea?! Santaj si amenintari in toata puterea cuvantului. „De cand mi-am anuntat candidatura la conducerea PSD Prahova, eu si colaboratorii mei apropiati, Ion Eparu, Augustin Mitu si Rares Enescu, am primit diverse tipuri de amenintari. Pentru exemplificare, prezint sesizarea pe care mi-a inaintat-o Rares Enescu, fapt care m-a determinat, ca demnitar si membru al Comisiei de supraveghere a SRI, sa solicit oficial, pentru toti cei vizaţi, protectia institutiilor abilitate. Voi solicita ca aceasta protectie sa fie extinsa si in cazul lui Razvan Alexe, intrucat declaratia ‘il sfatuiesc sa isi vada de treaba’ cu referire la persoana mea, asa cum a fost consemnata in spatiul public, o consider o amenintare, atat la integritatea mea fizica, intrucat vine din partea unuia care a fost definit ‘interlop’ de catre opinia publica, cat si o tentativa de intimidare, pentru a nu mai candida la functia de presedinte al PSD Prahova„, scrie Daniel Savu pe blog-ul sau.

 

Cine este Razvan Alexe – intre „Gaoaza” si DNA!

 

Razvan Alexe este unul dintre cei mai temuti interlopi din Prahova. Omul de afaceri face legea pe plan local, ajutat fiind de prieteni sus-pusi, dar si de „locotenentul” sau, Bogdan Lazopulu, zis „Gaoaza”.

 

Razvan Alexe e unul dintre cei mai temuti interlopi din Prahova
Razvan Alexe e unul dintre cei mai temuti interlopi din Prahova

 

Alexe a fost arestat de DNA intr-un dosar penal in care sunt cercetati Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, si fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma. Numele sau apare si in dosarul traficantilor de tigari,  in care a fost arestat Daniel Trandafirescu, fiul comisarului sef Ionel Trandafirescu, adjunctul sefului Politiei Prahova. In dosarul respectiv se facea referire la faptul ca Daniel Trandafirescu fusese racolat de Razvan Alexe.

 

Impuscat de doua ori de Sandu Geamanu!

 

Razvan Alexe a devenit figura publica in urma cu 15 ani. La vremea respectiva, mai precis in ianuarie 2000, el a fost implicat intr-un incident armat care a facut inconjurul tarii, fiind impuscat, cu doua focuri de arma, in timp ce se afla in Casino Plaza. In urma atacului, el a scapat cu bine.

 

Sandu Geamanu l-a impuscat pe Alexe de 2 ori, in 2000
Sandu Geamanu l-a impuscat pe Alexe de 2 ori, in 2000

 

Autorul atacului este celebrul Alexandru Ilie, cunoscut si ca Sandu Geamanu. In fata politistilor, Razvan Alexe a refuzat sa recunoasca cine a fost atacatorul.

 

Ce se intampla in Las Vegas…afla CANCAN-ul

 

La sfarsitul lui 2013, CANCAN.RO publica imagini bomba din Statele Unite.

 

Razvan Alexe, alaturi de iubita lui, Alina
Razvan Alexe, alaturi de iubita lui, Alina

 

In timp ce era cautat de Parchet pentru a-l audia intr-un dosar de peste 35.000.000 de euro – a incercat sa introduca fraudulos in Romania deseurile toxice de pe nava Flaminia, cunoscuta drept „bomba plutitoare” -, interlopul fugise in America.

 

Cei doi au facut nunta in septembrie 2013, in Las Vegas
Cei doi au facut nunta in septembrie 2013, in Las Vegas

 

Dat disparut, Alexe a fost reperat de reporterii nostri, care au obtinut proba ca interlopul se afla in SUA, la LAs Vegas, acolo unde, in luna septembrie, s-a insurat cu iubita lui, Alina.

J.D

Citește și...