Cine este Roxana Mihalache, viitoarea soție a lui Radu Mazăre! A defilat pe podiumuri, iar acum pregătește nunta după gratii

Publicat: 07/06/2019 | 18:26

Roxana Mihalache a acceptat cu emoții și lacrimi de fericire cererea în căsătorie a Radu Mazăre. Ei doi au un trecut foarte lung împreună… mulți spun că se comportau de multă vreme ca soț și soție, iar nunta care urmează să aibă loc după gratii va fi doar o formalitate, pe care fostul edil și-a dorit-o enorm. Frumoasa blondă care i-a fost alături la bine, dar mai ales la greu și i-a iertat infidelitățile excentricului om de afaceri a defilat în tinerețe pe podiumuri.

Citește și: Radu Mazăre termină perioada de carantină. La ce închisoare ar putea fi mutat

Cine este Roxana Mihalache, viitoarea soție a lui Radu Mazăre

Logodnica lui Radu Mazăre, pe numele din buletin Roxana Valentina Mihalache, este o persoană publică, ea fiind fost model, iar după ce a renunțat să mai defileze pe catwalk-uri, și-a deschis o casă de modă; printre cei care au prezentat articolele vestimentare semnate de aceasta se numără Vladimir Drăghia. La începutul lui 2012, Roxana Mihalache a prezentat publicului o colecție de modă – Buenos Aires – pe care a realizat-o împreună cu sora sa, Florentina. Costumele masculine de lux au fost arătate în cadrul unui show care a fost conceput de designerul internațional Cătălin Botezatu.

Ulterior,  Roxana Mihalache s-a ocupat de ţinutele iubitului ei şi de crearea costumelor pentru celebrele parade ale Carelor Alegorice, organizate de Primăria Constanţei în anii trecuți. Desigur, mulți s-au întrebat cum reușește frumoasa blondă să-i ierte toate escapadele lui Radu Mazăre, însă… nu a dezvăluit trucul folosit de ea.

“E secret care este reuşita relaţiei. Cert este că avem o relaţie foarte deschisă. Este bărbatul ideal”, a declarat Roxana Mihalache în cadrul unui interviu acordat în urmă cu mai bine de șapte ani, relatează libertatea.ro.

Partenera de viață a lui Radu Mazăre nu l-a părăsit nici atunci când el a început să aibă probleme serioase cu legea. Mai mult, după ce procurorii au cerut pentru prima dată arestarea preventivă a fostului primar, ea a plecat împreună cu acesta în emisfera de sud. Ei s-au ocupat împreună de administrarea resortul construit de fostul primar al Constanței în Madagascar, ţara unde se simţea ca în paradis. Roxana Mihalache a ajuns să dea explicaţii în faţa poliţiştilor din Madagascar pentru că însoţea un urmărit internaţional.

Radu Mazăre se căsătorește cu Roxana Mihalache de ziua lui

Potrivit declarațiilor făcute de Lizeta Haralambie, cununia civilă a lui Radu Mazăre cu Roxana Mihalache ar avea loc chiar de ziua lui. Fostul edil al Constanței împlinește pe 5 iulie 51 de ani. Un lucru este clar în legătură cu nunta excentricului afacerist: totul depinde de ce va decide conducerea penitenciarului.

“Se pregătește de vreo săptămână. Acum a fost momentul, este femeia care stă de 15 ani. I-a fost alături mereu, în toată perioada asta a stat lângă el. A fost prin telefon cererea în căsătorie, normal. A avut emoții mari, are și acum. Ceremonia se va desfășura în interiorul penitenciarului, la data care va fi stabilită, posibil în jurul zilei sale de naștere. Are voie să invite zece persoane să participe la ceremonie. Va fi prezent un ofițer de la starea civilă, familia, frații, mama. Nu voi fi nașa cuplului, el a fost șeful meu în presă, eventual invers. Nu va primi o permisie pentru a sărbători, acolo vor fi felicitările”, a declarat Lizeta Haralambie în cadrul emisiunii “Star Magazin”.