Cine este Severin Krasimirov, bărbatul reținut pentru uciderea jurnalistei Victoria Marinova! A fugit în Germania la părinți

Publicat: 10/10/2018 | 12:58

Autoritățile l-au prins pe principalul suspect al crimei din Bulgaria. Severin Krasimirov, suspectat în cazul uciderii Victoriei Marinova, a fost reținut în Germania. Oamenii legii ar fi găsit sângele victimei pe hainele lui. 

Severin Krasimirov ar fi fugit din Bulgaria pe 7 octombrie pentru a se ascunde în Germania, la mama sa şi tatăl său vitreg, în Stade, un oraş situat în apropiere de Hamburg. potrivit Digi24. Aceste informații nu au fost confirmate oficial. (Citește și Românul reţinut în cazul asasinării jurnalistei Victoria Marinova a fost eliberat)

Bărbatul ar fi fugit în Germania după ce s-a sfătuit cu rudele sale. Severin Krasimirov a fost detectat de poliţie pe camerele de supraveghere din zona unde Victoria Marinova a fost ucisă sâmbătă. Bărbatul a fost identificat în baza probelor ADN găsite la locul crimei, pe malul Dunării, la Ruse. (Vezi și Ce a fost descoperit locul crimei jurnalistei Victoria Marinova. Bulgarii sunt revoltați de modul în care au acționat autoritățile)

În vârstă de 30 de ani, Victoria Marinova era implicată în mai multe investigații jurnalistice privind corupția din Bulgaria. Ea este cel de-al treilea jurnalist european asasinat în mai puțin de un an, după Daphne Caruana Galizia în Malta și Jan Kuciak în Slovacia. Corpul jurnalistei a fost găsit într-o zonă greu accesibilă, în niște tufișuri, lângă Dunăre. Potrivit primelor elemente ale anchetei, ziarista a fost strânsă de gât.

Citește și...