Cine este șoferul care a rămas încarcerat în bolidul său de lux, după ce l-a lovit trenul!

Publicat: 17/06/2019 | 12:57
Cine este șoferul care a rămas încarcerat în bolidul său de lux, după ce l-a lovit trenul!

Un accident foarte grav a avut loc în Botoșani, acolo unde șoferul unui autoturism de lux care nu s-a asigurat la trecerea cu nivelul căii ferate a fost lovit de tren. 

Șoferul unui autoturism Range Rover înmatriculat în județul Botoșani nu s-a asigurat la trecerea cu nivelul căii ferate duble, autoturismul fiind lovit în plin de locomotiva unui tren Inter Regio Iași –Timișoara.

În urma impactului șoferul, în vârstă de 40 de ani, a rămas încarcerat în interiorul autoturismului, fiind extras de către echipele de intervenție și transportat la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, conștient, informează Monitorul de Suceava.
21 oameni au murit şi alţi 35 au fost grav răniţi în accidente de circulaţie produse de Rusalii.

Numai în această noapte patru oameni, printre care şi un copil, şi-au pierdut viaţa. Si de această dată cauzele au fost viteza excesivă şi neacordarea de prioritatea.

Doi oameni şi-au pierdut viaţa, iar o a treia a fost transportată în stare gravă la spital după ce şoferul maşinii în care se aflau a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac aflat pe marginea drumului. Trei ambulanţe au sosit la locul accidentului petrecut la nici 20 de kilometri de Tulcea, informează antena3.ro.

Citește și...