Cine este şoferul cu BMW care a omorât trei oameni în curte, în timp ce era live pe Facebook

Publicat: 12/08/2019 | 17:37

Au apărut noi informații în legătură cu accidentul mortal din Tulcea, care i-a făcut pe polițiști să tragă un nou semnal de alarmă în legătură cu consumul de alcool la volan, dar și cu transmisiunile live făcute pe rețelele de socializare. Autoritățile au dezvăluit identitatea șoferului cu BMW care a provocat tragedia, dar și alte amănunte despre acesta.

Citește și: Noi detalii despre șoferul care făcea live pe Facebook la volan și a provocat moartea a două femei și a unui copil

Cine este şoferul cu BMW care a omorât trei oameni în județul Tulcea

Șoferul cu BMW care a luat trei vieți, dar și pe cea unui bebeluș aflat în pântecele mamei sale, se numeşte Marcel Radu. În vârstă de 39 de ani, bărbatul locuieşte Luncaviţa, o localitate aflată la periferia Tulcei. Vecinii lui au mărturisit că munceşte în străinătate, iar atunci când se întoarce acasă, el organizează petreceri care durează până dimineaţa şi se laudă cu banii pe care îi face peste hotare. Oficial, tânărul lucra în construcţii, însă vecinii lui nu cred că acesta reuşea să câştige atât de mulţi ani doar din construcţii şi bănuiesc că ar fi fost implicat şi în afaceri ilegale.

În cursul zilei trecute Marcel Radu cu Sandu Caraman şi un alt bărbat şi au consumat alcool împreună. Ulterior, cei trei prieteni au plecat din Luncaviţa către Văcăreni cu un BMW M6, iar la un moment dat, Marcel Radu, care se afla la volan, a pierdut controlul direcţiei. Atât momentele dinainte de producerea accidentului terifiant, cât și cele care au urmat după impact au fost transmise live pe Facebook. Maşina a rupt porţile unei case, a distrus un solar şi apoi a strivit un copil și trei femei, care se aflau în curte. Copilașul de 3 ani, Ionuţ, şi o femeie de 79 de ani au murit pe loc. Mama copilului, Fatma, 26 de ani, care era însărcinată în 7 luni, a murit în elicopterul SMURD care o transporta la Galaţi. O altă tânără însărcinată care se afla în curte e rănită grav în spital, la fel ca cei doi prieteni ai șoferului eare erau în BMW.

Marcel Radu a fugit imediat după accidentul din Văcăreni, fiind surprins chiar de telefonul care era în continuare Live pe Facebook şi a transmis întregul accident. La câteva ore de la tragedie, el a fost încătușat de polițiști, care au descoperit cât de mult băuse bărbatul înainte să se urce la volan.

Citește și...