Cine l-ar putea înlocui pe Ion Oncescu la Exatlon? Fanii cer să intre în concurs:”Să vină cât mai repede! Este puternic și i-ar ajuta pe Faimoși”

Autor: Anca Toma
Publicat: 23/02/2018 | 08:44

Ion Oncescu a părăsit competiția Exatlon din cauza problemelor de sănătate, din păcate nu a mai putut continua să rămână în Republica Dominicană, alături de ceilalți Faimoși. Fanii cer cu disperare înlocuirea lui și mai exact îl vor pe Bogdan Stoica, fratele lui Andrei Stoica.

Aceștia au creat un grup special și au postat o fotografie cu sportivul, iar comentariile nu au întârziat să apară.„Il vrem pe Bogdan Stoica in Echipa Faimosilor/ Faimosii au nevoie de Bogdan/ Este puternic si i-ar ajuta pe Faimosi/ Hai, Kanal D, fa-ne o surpriza. As sta numai pe tv daca ar veni Bogdan Stoica /Este puternic si i-ar distruge pe Razboinici”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

A ajuns în România

Ion Oncescu a aterizat pe pământ românesc. El a fost așteptat în aeroport de o echipă de jurnaliști, însă avionul său a avut mici întârzieri. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, unde au loc filmările pentru emisiunea „Exatlon”, cunoscutul sportiv și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu prietena lui cea mai bună: o pisică pe care o are de 27 de an

 „Nu stiu ce o sa fac cu pisica, o sa vorbesc cu ai mei si o sa aflu. Ai mei nu sunt de acord, pisica e de acord. Pisica nu se intelege cu ai mei, deci sa vedem ce o sa fac. Pisica mea e foarte in varsta, are vreo 27 de ani, sper sa o mai prind in viata! E in varsta rau!”, a spus Ion Oncescu.

Citește și...