Cine urmează să preia conducerea la „Ferma Vedetelor”? Narcisa Suciu a lăsat un nou fermier-șef care vrea să schimbe regulile

Publicat: 28/03/2018 | 13:19

Concurenții încep să simtă presiunea din ce în ce mai tare! Lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro și titlul de fermierul anului devine mai aprigă. Strategiile iau locul prieteniilor formate în fermă și vedetele s-au împărțit în două tabere. După plecarea Narcisei Suciu, un nou fermier șef va face regulile în „Ferma vedetelor”!

Bătălia se va purta între matriarhatul, care a condus până acum ferma și patriarhatul, care începe să câștige teren la „Ferma Vedetelor”. Majda are un moment de sensibilitate și le împărtășește colegilor povestea ei grea de viață. Wanda, Grațiela și Rona îi fac o surpriză lui Nea Rață și îl așteaptă îmbrăcate în costume de baie. Situația devine și mai amuzantă! Nea Rață va fi însoțit de Badia Chirică, de 86 de ani. El vine să le povestească cum se face un cuptor dacic, sarcina acestei săptămâni, și cum se coace pâinea în el.

Concurenții așteaptă cu sufletul la gură să afle cine e noul fermier-șef

Monica Bârlădeanu le va spune concurenților pe cine a lăsat Narcisa Suciu fermier șef. Din acel moment noi strategii încep să prindă contur. Noi servitori vor fi aleși, iar nominalizarea pentru duel este o mișcare strategică foarte clară, spre surprinderea tuturor.

Cine va prelua conducerea fermei, cine vor fi servitorii, cum vor evolua tensiunile din casă, prin ce momente limită vor trece fermierii, dar și ce va păți Patrizia rămâne de văzut numai la PRO TV, în această seară, de la 20:30.

Citește și...