Cine va fi singura domnișoară de onoare de la nunta Gabrielei Cristea

Publicat: 22/08/2019 | 10:19
Cine va fi singura domnișoară de onoare de la nunta Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se vor cununa religios, în acest weekend, iar emoțiile cresc pe măsură ce orele se scurg. Cei doi au devenit soț și soție în 2015 și sunt părinții a două fetițe, însă nu au făcut și cununia religioasă până acum.

Nașii de cununie ai cuplului vor fi Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, iar singura domnișoară de onoare a Gabrielei Cristea va fi… Ștefania, fata cea mare a lui Mădălin Ionescu, conform wowbiz.ro. Ștefania are 22 de ani și este proaspătă absolventă a Academiei de Studii Economice.

”Va fi o petrecere restrânsă”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit civil în 2015 și plănuiseră să facă nunta în toamna anului trecut, numai că evenimentul a fost amânat de cea de-a doua sarcină a Gabrielei. ”Nu e o vorba despre o nuntă așa…mare, e doar cununie religioasă, va fi o petrecere restrânsă, cu familia și câțiva prieteni, în jur de 40 de persoane. Am vrut să facem separat cununia noastră religioasă și botezul fetiței, pentru ca fiecare să aibă data lui. Gabriela are în lucru rochia de mireasă și nu vrea să o văd până în ziua nunții”, a declarat recent, pentru libertatea.ro, Tavi Clonda.

La două săptămâni după ce vor deveni soț și soție în fața Domnului, își vor creștina fetița cea mică, Thea Iris Selena. Botezul e programat pe 6 septembrie. Părinții au ales localul unde vor celebra evenimentul, iar petrecerea va fi mare, fastuoasă, diferită de cea organizată de vedete după cununia religioasă.

Vom avea peste 100 de invitați la botez. Voi cânta la petrecere alături de bandul meu și sunt sigur că vor cânta și colegii mei de la Naționala Artiștilor Fotbaliști. Vrem să fie și muzică populară”, a conchis Tavi Clonda pentru aceeași sursă.

Citește și...