Cioaca s-a certat cu procurorul si cu fosta soacra in sala de judecata, dupa ce a fost intrebat “Ati savarsit fapta?”

Publicat: 02/04/2013 | 15:00

Procesul in care Cristian Cioaca este judecat pentru uciderea sotiei sale a avut un nou termen. Prin tutore, fiul sau a cerut daune de 5 milioane de euro, iar avocata politistului a solicitat ca proba principala expertizarea cadavrului Elodiei.

Cristian Cioaca a mai facut dimineata un drum de la Penitenciarul Colibasi la Tribunalul Pitesti, unde s-a aparat in fata acuzatiilor procurorilor. Avand in vedere ca este acuzat de omor calificat si profanare de morminte, avocata inculpatului a cerut administrarea de probe.

Cioaca vrea corpul delict

Pentru termenul urmator, Maria Vasii vrea sa audieze martori, sa depuna inscrisuri la dosar si mai ales sa se faca expertiza medicala a corpului delict, adica a cadavrului Elodiei.

cioaca
cioaca

In sala de judecata au avut loc si cateva dialoguri spectaculoase intre protagonisti. Mama Elodiei a tipat catre fostul ginere:”Mi-ai omorat fata, criminalule!”. Raspunsul politistului a fost unul ferm si cu un zambet de “sticla”. “Nu am omorat pe nimeni”.

Dialog cu procurorul

Imediat a intervenit procurorul de caz. “Ati savarsit fapta?”. Cristian Cioaca l-a fixat iar cei prezenti au incremenit. “Fapta asta nu, domnule procuror. Alta fapta. M-am casatorit cu Elodia”, a spus cinic politistul.

Cioaca ar putea sta dupa gratii 28 de ani, dar exista si posibilitatea sa fie achitat
Cioaca ar putea sta dupa gratii 28 de ani, dar exista si posibilitatea sa fie achitat

In proces au fost stabilite si partile civile care cer daune morale. Acestea sunt fratele si mama Elodiei dar si fiul acestuia, Patrick. Daca primii doi nu s-au gandit la suma pe care o vor cere, tutorele fiului arestatului si-a aratat intentiile de a obtine cat mai mult in urma acestui proces.

Daune si pensie pentru Patrick

In numele minorului, el a solicitat ca daune pentru traumele suferite de minor in urma disparitiei Elodiei suma de 5 milioane de euro.

Cristian Cioaca

Totodata, tutorele a mai solicitat si suma de 3.000 de lei ca pensie de intretinere pentru Patrick. Termenul urmator a fost stabilit pentrru sfarsitul acestei luni.

Claudiu Valimareanu
 

Citește și...