FOTO. Ciprian Marica și-a botezat băiețelul! Cristi și Adelina Chivu au fost nașii micuțului

Publicat: 12/11/2018 | 18:38

Ciprian Marica şi Ioana Marcu au fost extrem de emoționați duminică, atunci când și-au botezat băieţelul. Nași au fost Cristi și Adelina Chivu.

Evenimentul a avut loc la Cașin, o biserică din Capitală. Cristi şi Adelina Chivu, nașii micuțului, sunt prieteni foarte apropiaţi ai familiei Marica. Ciprian Marica şi Cristi Chivu au rămas în relaţii excelente din perioada în care erau colegi la echipa naţională.

”Ce înseamnă să fii părinte spiritual? Responsabilitate mare pentru noi, pentru familie, pentru copii, pentru că despre asta este vorba, asta trebuie să facă un naş, să îşi ghideze finii pe calea cea bună, cea dreaptă. Şi sper să ne ridicăm la înalţime şi să fim ceea ce reprezintă părinţii spirituali. Mă gândesc că atunci când ai parte de băieţi şi vii dintr-un mediu în care tu ai crescut, şi ai trăit, şi ai văzut, deşi ai parte de foarte multe sacrificii, cât e de frumos, mă gândesc că vor fi îndreptaţi către minge”, a spus vizibil emoţionat Cristi Chivu pentru Telekom Sport.

Ciprian Marica, un adevărat Donjuan!

A învârtit femei celebre şi frumoase pe degete, însă, în cele din urmă, Ciprian Marica a dat peste Ioana Marcu, cea care l-a transformat într-un bărbat de casă. Tânăr, celebru, bogat, stilat, bine întreţinut şi cu o educaţie peste medie, Ciprian Marica s-a numărat, fără dar şi poate, printre cei mai râvniţi burlaci. De-a lungul anilor, el a avut multiple relaţii cu femei celebre, precum Ilinca Vandici, Gina Pistol sau Laura Teodoru.

Cu fiecare dintre ele a avut relaţii serioase, iar lucrurile păreau se îndrepte spre altar. Socoteala de acasă nu se potriveşte, însă, cu cea din târg, iar fotbalistul le-a dat cartonaşul roşu fiecăreia. Avându-i în vedere antecedentele, nimeni nu a luat în seamă atunci când Marica s-a cuplat cu o tânără superbă originară din Constanţa, studentă la Facultatea de Medicină, Ioana Marcu.

Citește și...