Ciro Castellano, atac la Antonia de ziua lui Dominic: ”Nu i-a adus Mayei o păpuşică!”

Publicat: 27/12/2017 | 11:57
Ciro Castellano, atac la Antonia de ziua lui Dominic: ”Nu i-a adus Mayei o păpuşică!”

Ciro Castellano, socrul Antoniei, tună şi fulgeră chiar în ziua în care artista sărbătoreşte ziua fiului ei cel mare. Afaceristul o acuză pe cântăreaţă că-şi neglijează fetiţa şi că nu este dispusă să facă sacrificii pentru aceasta.

Războiul dintre Antonia şi familia lui Vincenzo e departe de a se stinge! Ciro Castellano tună şi fulgeră, acuzând-o pe cântăreaţă că-şi neglijează fetiţa.

„E o greşeală mare. Eu îi întreb şi acum! Antonia, de ce nu i-ai adus o păpuşică cu două zile înainte de Crăciun? Viaţa de familie, de muncă i-o înţeleg foarte bine. I-am zis să aibă grijă de copil, să meargă la serbări, se plânge că nu are timp. Eu îi reproşez încontinuu. Maya are viaţa ei în Italia. I-am zis să facă sacrificii. Ea a ales să plece, are altă familie şi alţi copii. Copilul are ambii părinţi. Pentru mine asta e situaţia. Nişte părinţi trebuie să facă sacrificii pentru copii. Maya nu vine în România, se duce Antonia la ea în Italia. Măcar să stea două zile cu ea. Oricând, să se ducă să o ridice de la şcoală. Din partea mea să fie foarte clar, Antonia a crescut atâta lângă noi, nici măcar să spună Sărbători fericite! Atunci să nu se plângă că este situaţia aşa. Noi dăm respect, vrem şi noi respect. Nimic nu s-a schimbat”, a declarat Ciro Castellano.

Citește și...