Claudia Pavel, fără lenjerie intimă. Cum a apărut vedeta la un eveniment monden

Publicat: 13/03/2018 | 15:54

Claudia Pavel a părăsit competiția Exatlon de câteva săptămâni și s-a întors de viața de dinainte. Recent, vedeta a participat la un eveniment monden și a surprins asistența. Artista a îmbrăcat o rochie vișinie, superbă. Care, însă, a scos în evidență faptul că nu avea lenjerie intimă pe ea.

Altfel,  Claudia Pavel a vorbit despr experiența de la Exatlon. Despre relația cu Cătălin Cazacu a mărturisit că înainte de toate sunt foarte buni prieteni și ține foarte mult la el.

“Am spus că suntem buni prieteni înainte de toate. Nu pot vorbi în locul lui, dar eu cu siguranță țin la el, îi vreau binele și îmi doresc să fie fericit :). Așa cum le doresc tuturor oamenilor în general…

ntre noi există în primul rând o relație frumoasă de prietenie, ne-am susținut unul pe celălalt acolo, ne-am atașat unul de celălalt, dar și de ceilalți colegi ai noștri, dată fiind circumstanța în care ne aflam. Sunt sigură doar de faptul că prietenia dintre noi va rezista și după acest show. Nu aș putea vorbi despre nimic mai mult pentru că nu poate nimeni să prezică viitorul”, a declarat pentru viva.ro, Claudia Pavel.

Întrebată dacă este adevărat că a primit amenințări după ce a ieșit din emisiune, cântăreața a spus: “ Da, este adevărat, dar ar fi trist să mă gândesc înca la asta, am și uitat.  Am o viață, gen :). Îmi văd de treaba mea, că am treabă multă, trăiesc în prezent și niciodată în trecut!”, a mai mărturisit vedeta.

Claudia Pavel: “Ipocrizie!”

„E atât de ciudat ce pot citi aici, încât mi-e rău. Oare de ce în societatea asta, cică evoluată, mereu femeii i se atribuie orice vină? De ce doar ea este judecată, jignită, pedepsită, asediată, blamată, crucificată? De ce? De ce bărbatul este cel care poate orice, oricând şi cu oricine? Şi culmea, tot de femei. Am zis bine că trăim într-o societate bolnavă de ură şi neputinţă, de agramatism, de limbaj de ghetou. Nu mă miră ce copii vor educa aceste femei, cu frustrări otrăvite. Haideţi doamnelor să vă permiteţi un pic de fericire! Să nu mai staţi în căsnicii şi relaţii eşuate, în care bărbaţii aşa-zişi ai voştri mereu vor căuta fericirea în altă parte, pentru că pozaţi în sfinte, care nici nu ştiu ce-i ăla orgasm! IPOCRIZIE! IPOCRIZIE! IPOCRIZIE!”, este mesajul pe care Cream l-a primit şi l-a publicat pe contul ei de Instagram.

Claudia Pavel a ţinut să-i mulţumească celei care a trimis acest mesaj şi din câte se pare ea ar face parte din familia ei: „Mulţumesc #pavelfamily #femeicaresustinfemei #libertate”.

Citește și...