Cleopatra Stratan, în manualele școlare din Belgia: ”Bravo, Cleopatra!”

Autor: Alina Nistor
Publicat: 14/09/2018 | 18:01

Cleopatra Stratan a ajuns în manualele școlare din Belgia! Iar anunțul a fost făcut chiar de tatăl artistei care este mândru foc de reușita fiicei sale. (VEZI CUM ÎȚI POȚI LUA APARTAMENT ÎN BUCUREȘTI ÎN 6 LUNI)

Cleopatra Stratan a devenit cunoscută după ce a lansat hit-ul ”Ghiță” care s-a auzit și peste hotare. Toată lumea fredona și ”îl aștepta” pe Ghiță la portiță. Anii au trecut, iar dintr-o copilă drăgălașă, fiica lui Pavel Stratan s-a transformat într-o domnișoară în toată regula. Iar ultimul ei hit lansat demonstrează cu desăvârșire acest lucru!

Cleopatra Stratan, în manualele școlare din Belgia

Succesul ei răsunător s-a auzit peste mări și țări, iar numele ei a apărut chiar și în manualele școlare din Belgia. Pavel Stratan, tatăl solistei, a fost cel care a anunţat pe Facebook că fiica lui apare într-un manual şcolar din Belgia, în cadrul unor exerciţii despre vocabular. Artistul este extrem de mândru de succesul răsunător al fiicei sale și nu ezită să arate acest lucru întregii lumi. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT CE TARIF/ORĂ ARE CLEOPATRA STRATAN! E VORBA DE…)

Cleopatra Stratan, în manualele școlare din Belgia

”Cleopatra Stratan se studiază în manualul de limba engleză al Belgiei. Bravo, Cleopatra! Și multumiri Janinei Ticu pentru informație!”, a scris Pavel Stratan pe contul său de Facebook. (SUPER OFERTĂ DE ANGAJARE)

Cleopatra Stratan, printre cei mai scumpi cântăreți

Cu siguranță, Cleopatra Stratan se numără printre cei mai bine plătiți cântăreți din industria muzicală românească. Chiar dacă a absentat 12 ani din lumina reflectoarelor, fiica lui Pavel Stratan ”joacă” de la egal la egal cu nume sonore din industrie, printre care se numără Florin Ristei și Kamelia. (VEZI ȘI: CLEOPATRA STRATAN, LA 11 ANI DUPĂ ”GHIŢĂ”! CE A RĂSPUNS CÂND CĂTĂLIN MĂRUŢĂ A ÎNTREBAT-O: ”AI IUBIT?”)

Cleopatra s-a născut în Republica Moldova, iar până în prezent ea deține mai multe recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, un premiu pentru cel mai tânăr artist care a concertat live în fața unui public mai mult de două ore, un alt premiu pentru cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr cântăreț care a primit trei premii MTV și cel mai tânăr interpret care a avut un hit nr.1 la nivel național. (VEZI ȘI: CUM POȚI CÂȘTIGA 10.000 DE $ LUNAR)