Clipe cumplite in timpul unui spectacol Cirque du Soleil. O acrobată a căzut in gol in fata spectatorilor: „Suntem distrusi”

Publicat: 01/07/2013 | 11:41
Clipe cumplite in timpul unui spectacol Cirque du Soleil. O acrobată a căzut in gol in fata spectatorilor: „Suntem distrusi”

Clipe de groază in timpul unei spectacol Cirque du Soleil din Las Vegas.
 

O acrobată din trupa circului a avut parte de un sfârsit cumplit, după ce numărul pe care il făcea in fata telespectatorilor nu i-a iesit.

Sarah Guyard-Guillot, în vârstă de 31 de ani şi mamă a doi copii, cunoscută după numele de artistă ca Sassoon, a căzut in gol de la 16 metri, după ce cablul de sigurantă cu care era legată s-a rupt. „Toată familia Cirque du Soleil este profund îndurerată de moartea accidentală a lui Sarah (Sassoon) Guyard, artistă a producţiei Kà”, scrie circul într-un comunicat difuzat duminică.

„Am inima zdrobită. Suntem complet distruşi de această veste. Sassoon era o artistă prezentă în KÀ de la începutul spectacolului, în 2006, şi făcea parte integrantă din familia noastră foarte strânsă a Cirque du Soleil. Aceasta ne aminteşte, cu multă simplitate şi respect, cât de extraordinar este fiecare dintre artişti noştri şi aceasta în fiecare noapte”, a declarat fondatorul circului din Quebec, Guy Laliberté

 

Acesta este primul accident mortal produs în timpul unui spectacol al acestui circ.

Cirque du Soleil, care a sărbătorit 25 de ani de existenţă în 2009, a fost creat în Quebec în 1984 şi a devenit apoi o multinaţională a spectacolului. Reprezentaţiile sale au fost văzute de peste 100 de milioane de persoane din 300 de oraşe din lumea întreagă.

banner

C.V.