Clipe cumplite pentru Alina Vidican la Miami! Din trei copii, unul este infectat cu nou coronavirus în Florida

Publicat: 27/07/2020 | 11:55
Clipe cumplite pentru Alina Vidican la Miami! Din trei copii, unul este infectat cu nou coronavirus în Florida

Alina Vidican se află la Miami, alături de cei doi copii pe care îi are cu fostul acționar dinamovist, Cristian Borcea. Iar potrivit autorităților din Florida, din trei copii testați, unul este infectat cu noul coronavirus.  

CITEȘTE ȘI: ALINA VIDICAN, IZOLATĂ ÎN MIAMI! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU RESTAURANTUL PE CARE ÎL DEȚINE

Fosta soție a lui Cristi Borcea se află în Statele Unite ale Americii, unde se ocupă de afacerea ridicată de Borcea, un restaurant, care i-a rămas ei după divorț. Însoțită de George Alexandru și de Gloria Elena, Alina Vidican se protejează cum poate de efectele pandemiei de coronavirus, care creat panică peste Ocean. În Florida, statul în care locuiește Alina cu cei doi copii, situația este alarmantă, scrie wowbiz.ro. Un studio recent făcut de autoritățile americane a arătat că unul din trei copii testați este infectat cu noul coronavirus.

Alina Vidican a făcut ”reformă” la restaurantul pe care-l are la Miami

Alina Vidican a schimbat, acum două luni, meniul românesc la restaurantului din Miami. L-a ”asezonat” cu tot felul de mâncăruri tradiționale românești mai ales din zona de vest a României. Pe lângă ciorba de burtă sau mămăliguța cu brânză, Alina a adăugat o serie de preparate ungurești, picante și extrem de apreciate în zona Ardealului sau a Banatului, precum gulașul. De asemenea a umblat și la băuturi, țuica sau pălinca, vinuri scumpe, românești.

NU RATA: ALINA VIDICAN, DECIZIE RADICALĂ! CE A FĂCUT EX-SOȚIA LUI CRISTI BORCEA. MILIONARUL ESTE DIRECT VIZAT

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat în urmă cu patru ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat după o condamnare în Dosarul Transferurilor. Alina și Cristi Borcea au rămas, altfel, în relații bune. Cristi Borcea avea să fie eliberat și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în toamna anului trecut.