Clipe de groaza pentru cea mai cunoscuta avocata din Romania! A fost desfigurata de un individ care a lasat-o fara buza!

Publicat: 23/11/2014 | 16:16
Clipe de groaza pentru cea mai cunoscuta avocata din Romania! A fost desfigurata de un individ care a lasat-o fara buza!

Avocata lui Gigi Becali a ajuns de urgenta la spital dupa un incident care a desfigurat-o chiar in parcarea unui mall din Bucuresti! Medicii s-au crucit cand au vazut cum arata!

Una dintre cele mai celebre avocate din Romania a ajuns de urgenta la spital in urma unui accident care a desfigurat-o! Este vorba despre Paula Iacob (82 de ani), care a trait clipe de groaza in parcarea unui mall din Bucuresti. In timp ce se deplasa catre masina, incarcata cu mai multe pungi in mana, un individ care se ferea de ploaie alergand spre autoturismul lui a lovit-o in mers pe avocata, iar ce-a urmat depaseste orice imaginatie.

Paula Iacob

Paula Iacob nu s-a putut echilibra si a cazut cu fata de asfalt! Desi a ramas constienta in urma impactului, cand s-a ridicat si-a dat seama cat de grav este lovita: buza de jos ii atarna intr-o pielita, insa a avut suficienta tarie sa scoata un servetel si s-o puna la loc pana la sosireas unei ambulante.

„Ma bucur ca nu am murit!”

Ajuna la camera de garda, avocata a fost bagata direct in sala de operatii, unde medicii s-au chinuit sa-i reconstruiasca buza. Si au reusit, pentru ca la scurt timp Paula Iacob a putut chiar sa stea de vorba cu familia ei si sa-i linisteasca pe toti spunand doar atat: “Ma bucur ca nu am murit!”.

poza arhiva
poza arhiva

Nu de parte de acum cateva zile, avocata declara public ca isi doreste sa ajunga pe mana medicilor, insa cu un alt scop, si-anume de infrumusetare. Mia exact, Paula Iacob spunea ca isi doreste sa-si injecteze acid hialuronic in buze, dar ca ii este frica de ace.

„Nu este nimic uimitor in felul in care gandesc eu. Este felul de a rationa al oricarei femei care a ajuns la o anumita varsta, cand tineretea nu mai este suficienta pentru a arata bine. Sunt de acord ca este uneori necesar sa apelezi la interventiile estetice, dar nu sunt deloc de acord cu ce fac femeile tinere, care isi mutileaza trupul si fata numai ca sa arate modern. Ceea ce a lasat natura este suficient, pana la o anumita varsta”, spunea atunci avocata.

Paula Iacob

Daca de medici ii este frica, Paula Iacob nu are nicio teama cand se urca la volan. Ea este pasionata inca din tinerete de automobilism si motociclism, si nud e putine ori a mers si cu 25 de kilometric la ora. Acum, avocata a recunoscut ca s-a mai temperat si ca nu mai depaseste 100-110 kilometri la ora.

Citeste si
Paula Iacob are casa plină! Uite de cine are grijă avocata şi care este averea ei cea mai mare!