Codin Maticiuc, ipostază haioasă alături de fetița lui: ”Relația mea dintotdeauna cu fetele: le-am căzut mereu la picioare și ele…”

Publicat: 18/07/2019 | 21:07

Codin Maticiuc a fost surprins într-o ipostază haioasă alături de fetița lui, Smaranda.

Codin Maticiuc este un tătic model! De când a venit pe lume fetița lui, totul se învârte în jurul Smarandei. Ori de câte ori are ocazia, printre filmări și alte evenimente, el își petrece timpul alături de fetița lui de care este complet topit. Recent, Codin Maticiuc a fost surprins într-o ipostază haioasă alături de Smaranda și le-a transmis fanilor un mesaj, în stilu-i caracteristic. (CITEȘTE ȘI: CODIN MATICIUC A PUS 525 DE LEI LA PARIURI CĂ BATE SIMONA HALEP. CE SUMĂ ÎNCASEAZĂ DACA SERENA WILLIAMS PIERDE FINALA WIMBLEDON)

„Relația mea dintotdeauna cu fetele: le-am căzut mereu la picioare și ele m-au piciorit. Eu am insistat și atunci ele s-au p**** pe mine.”, a scris Codin Maticiuc, pe Instagram. (Super oferta verii: telefoane Samsung la preț redus cu abonament + voucher Blue Air)

Codin Maticiuc și fetița lui

Codin Maticiuc și-a botezat fetița pe 22 iunie

Botezul Smarandei a avut loc sâmbătă, pe 22 iunie, în lăcașul de cult ridicat chiar de tatăl lui Codin: biserica Sfântul Ilie din cartierul Titan, iar astăzi, cum cere tradiția, scalda după botez. Micuței Smarada i s-a făcut băița sub privirile emoționate ale tăticului său care a filmat tot momentul. (VEZI ȘI: CODIN MATICIUC ACCEPTĂ SĂ JOACE ÎNTR-O TELENOVELĂ: ”AM FOST BĂIATUL RĂU!”)

Pe Codin Maticiuc îl leagă foarte multe amintiri legate de biserica unde și-a botezat fetița și a dorit să împărtășească aceste lucruri și cu fanii săi. (Pleacă în vacantă cu net 4G NELIMITAT, Samsung și voucher Blue Air de 100 de Euro!)

“Ea a început la moartea bunicii mele din partea tatălui. Dorința ei a fost să fie îngropată în satul în care s-a născut, satul Livezi. Tatăl meu i-a îndeplinit această dorința și după slujbă s-a adresat preotului de acolo. I-a propus să construiască o mini cantină acolo, lângă biserică, să angajeze două femei și să dea de mâncare oamenilor sărmani din zonă, tatăl meu urmând să trimită bani săptămânal pentru a susține acest proces. Preotul a refuzat. I s-a părut mult de muncă și multă responsabilitate. A cerut însă 2000 de lei. Tatăl meu i-a dat banii dezamăgit. A plecat de acolo spre București și a cumpărat un ziar. Acolo a citit despre un preot din cartierul Titan care se chinuie singur să ridice o biserică. (…) Au făcut împreună câteva dependințe în jurul bisericii în scop strict social. (…)

Anii au trecut și la un moment dat preotul și-a văzut prietenul abătut. L-a întrebat ce are, tată nu a vrut să-l încarce. El a insistat și tată i-a povestit cum o construcție de a noastră fusese oprită de un proces civil (…). Când preotul a aflat numele acesteia a pus mâna pe telefon. În jumătate de oră, doamna respectivă era la biserică. Era enoriașa la Sfântul Ilie. I-a mulțumit tatălui meu că a construit-o și și-a retras de îndată acțiunea din instanță. Tatăl meu a amuțit. Minunile există. Este doar alegerea noastră dacă le vedem sau nu.”, a scris Codin Maticiuc, pe Facebook.

Citește și...